Першокурсники агробіологічного факультету: наша сила в єдності!

February 16, 2022

Відповідно до указу Президента України щороку 16 лютого в Україні відзначатимуть нове державне свято — День єднання.

 Цього дня всі, хто вболіває за Україну,  підіймають  національні прапори, прикріплюють до одягу синьо-жовті стрічки та виконують Державний Гімн України.
 Усі іміджеві заходи, які спрямовані на єднання  та підтримку українського війська, демонструють світу консолідацію українського суспільства  на тлі російської загрози.
Студенти першого курсу агробіологічного факультету НУБіП України, звичайно, не  могли залишилися осторонь такої події і підтримали  ініціативу Президента України.
 Попри те, що навчання триває у дистанційні формі, ми  змогли разом виконати Державний Гімн України і підняти Державний Прапор України на своїх будинках.
 Варто зауважити, що була приємно вражена реакцією першокурсників на заклик вдягнути вишиванки і виконати разом Державний Гімн України.  Всі ми чули слова "цвіт нації", і це про наших студентів: молодих,  красивих і  незалежних.
 Сьогодні вперше за весь тривожний час російсько-української війни на запитання, чи немає у вас страху, почула відповідь: "Ні, ми впевнені у Збройних силах України!"
 Велике спасибі нашим військовим, ветеранам, волонтерам, медикам, прикордонникам, усім хто тримає мирне небо над нашими головами. Низький уклін Вам.
Бажаю всім добра і наснаги, оптимізму і духовних сил в ім’я процвітання нашої України.
У день єднання АБФ разом з Україною!
Олеся Скриник 
доцент кафедри кормовиробництва, меліорації і метеорології
 

ВІДЕО Студенти агробіологічного факультету  у день єднання разом з Україною

ВІДЕО Державний Гімн України  виконує  ПАЛІЙ ТЕТЯНА

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook