ЕКОНОМІСТИ РОЗПОЧАЛИ ПІДГОТОВЧІ КУРСИ ДО СКЛАДАННЯ ЄФВВ

February 10, 2022

В 2022р.   вступ на навчання для здобуття ступеня магістра відбуватиметься на основі результатів ЄВІ та ЄФВВ, тому суттєво розширено сферу застосування єдиного фахового вступного випробування в магістратуру з використанням технологій ЗНО: його проведення заплановано для спеціальностей галузей знань 05 «Соціальні та поведінкові науки», 06 «Журналістика», 07 «Управління та адміністрування», 08 «Право», 28 «Публічне управління та адміністрування», 29 «Міжнародні відносини»

Деканом економічного факультету Анатолієм Дібровою ініційовано проведення інтенсивних курсів для студентів 4 курсу спеціальності 051 «Економіка»   для підготовки до ЄФВВ, які розпочали свою роботу 9 лютого. Виступаючи перед студентами декан наголосив, що бажаючим вступати до магістратури необхідно буде зареєструватися для проходження випробувань упродовж 26 квітня – 17 травня 2022 року.
 
 
Єдине фахове вступне випробування складатиметься з двох частин – тесту загальної навчальної компетентності (ТЗНК), який відбудеться 20 червня, а також предметного тесту. Дата проведення предметного тесту з економіки підприємства – 24 червня.
 
 
Гарант ОПП  «Економіка підприємства» Людмила Степасюк  ознайомила студентів з проєктом програми вступного випробування і розпочала  перше заняття з підготовки до ЄФВВ з навчальної дисципліни «Економіка підприємства».
 
 
 Бажаємо студентам успішної підготовки до складання ЄФВВ!

Людмила Степасюк,
гарант програми

 

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook