Перша онлайн-зустріч у Новому 2022 році студентів 2 курсу скороченого терміну навчання 1 групи агробіологічного факультету

February 9, 2022

8 лютого 2022 року наставником групи Тетяною Антал за допомогою онлайн платформи ZOOM була проведена кураторська година зі студентами. Куратор привітала студентів з початком навчального семестру та побажала успіхів.

 

Обговорили питання, пов’язані із епідеміологічною ситуацією і необхідністю дотримання карантинних вимог, з метою збереження свого  здоров’я і здоров’я своїх близьких. Під час зустрічі студенти отримали інформацію щодо графіку навчання, розкладу занять та обговорили ряд організаційних питань.

Також було обговорено результати зимової екзаменаційної сесії студентів по кожній дисципліні та встановлено причини не атестації деяких студентів з тих чи інших дисциплін. Наголошено про важливість відвідування усіх пар з усіх предметів, вчасної здачі завдань.

 

Студенти зауважили, що є певні технічні труднощі, зокрема, якість інтернету, що в незначній мірі впливає на навчальний процес окремих студентів.

Зустріч студентів з наставником відбулась в позитивній атмосфері, студенти активно долучались до розмови.

Всі з нетерпінням чекають, коли вийдемо на очне навчання та зустрінемось в аудиторії.

 

Староста групи

Денис Голошкін

Куратор  Тетяна Антал

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook