Відкрита лекція к.е.н., доцента кафедри обліку та оподаткування Гуренко Тамари Олексіївни з дисципліни «Бухгалтерський облік»

February 7, 2022

 Згідно затвердженого графіку проведення відкритих лекційних і практичних занять у весняному семестрі 2021-2022 навчального року на економічному факультеті, 07 лютого 2022 р. на 4 парі відбулася відкрита лекція к.е.н., доцента кафедри обліку та оподаткування Гуренко Тамари Олексіївни  з дисципліни «Бухгалтерський облік» на тему «Загальна характеристика бухгалтерського обліку, його предмет і метод» для студентів 2 курсу спеціальностей «Маркетинг» та «Менеджмент» факультету аграрного менеджменту. Лекція проходила в дистанційному режимі з використанням програми Webex. 

 Тамара Олексіївна на лекційному занятті розглянула питання, щодо призначення господарського обліку та його видів, розкрила види господарського обліку та вплив їх показників на прийняття управлінських рішень, охарактеризовані предмет та об`єкти бухгалтерського обліку і їх класифікація. Велася жвава дискусія, щодо класифікації господарських засобів та джерел їх утворення.

 

 На лекції були присутні: завідувач кафедри обліку та оподаткування, д.е.н., професор Л.В.Гуцаленко, д.е.н., професор кафедри обліку та оподаткування Є.В. Калюга, завідувач кафедри статистики та економічного аналізу, д.е.н., професор І.Д. Лазаришина, професор кафедри статистики та економічного аналізу В.К. Савчук, доценти кафедри обліку та оподаткування С.І. Дерев’янко, О.А. Боярова, Л.В. Мельянкова, Т.М. Слєсар, К.В. Шевчук, к.е.н., ст. викладач Л.П. Миськів та відповідальна від факультету за організацію проведення та оцінювання відкритих лекцій членами робочої групи і студентами к.е.н., доцент В.А. Костюк.

Лекція була проведена на високому професійному рівні. Усі студенти приймали активну участь в обговоренні дискусійних питань.

 Світлана Дерев`янко, к.е.н.,

доцент кафедри обліку та оподаткування

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook