Міжнародна науково-практична конференція

21 January 2022, 10:43

20-21 січня 2022 року відбулася Міжнародна науково-практична конференція «Сталий розвиток сільського господарства – основа продовольчої безпеки України», організована в межах проєкту ЄС Програми Еразмус+ напряму Жан Моне, в якій взяли участь викладачі кафедри економіки.  

Професор Єрмаков О.Ю. брав участь в конференції як спікер та виступив з доповіддю на тему «Індикатори та критерії сталого розвитку сільськогосподарського землекористування», асистент Рубан О.О., як учасник конференції.
 
 
Метою заходу було обговорення актуальних питань формування системи продовольчого забезпечення на засадах сталого розвитку сільськогосподарського землекористування; встановлення основних цілей трансформації системи продовольчого забезпечення в країні з метою наближення перспектив європейської інтеграції України шляхом адаптації змісту і форм організації сільського господарства до моделі сталого розвитку, що існують у країнах ЄС; розробка стратегічних напрямів продовольчого забезпечення з урахуванням європейського досвіду.
 
 
Кожен день конференції закінчувався новими знаннями та вміннями, жвавими дискусіями та обговореннями.
Ольга Рубан,
асистент кафедри економіки
 
Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook