Зустріч представників деканату з членами кафедри, щодо плану роботи на 2022 рік

18 January 2022, 19:19
НУБіП

 

18 лютого 2022 року о 9.20 в ауд. 40 навчального корпусу №4 відбулась зустріч членів кафедри з представниками деканату агробіологічного факультету щодо підведення підсумків діяльності кафедри у 2021 році.

На засіданні були присутні 9 членів кафедри та 3 представники деканату на чолі з деканом агробіологічного факультету проф. Тонхою Оксаною Леонідівною.

Завідувач кафедри доцент Кравченко Юрій Станіславович представив короткий звіт щодо основних пунктів діяльності кафедри за 2021 рік, який включав проведену навчальну роботу, наукову та інноваційна діяльність; виховну роботу; профорієнтаційну роботу; кадрове забезпечення; матеріально-технічне забезпечення кафедри та перспективи роботи кафедри на 2022 рік.

Було зазначено, що у 2021 році загальна кількість НПП – 15, штатних – 10 одиниць, сумісників – 2. 4 професора і доктора с.-г. наук. В середньому педагогічне навантаження на одного НПП 626 годин. Що стосується наукової діяльності, то протягом 2021 року на кафедрі була захищена 1 кандидатська дисертація під керівництвом професора Балаєва А.Д., вийшло 13 статей SCOPUS, підвищили свій h index доценти Піковська О.В., Паренюк О.Ю. та професор Тонха О.Л., опубліковано 13 статей у фахових журналах і 25 тез, видано 3 науково-методичних рекомендацій міністерств, подано 3 заявки на отримання міжнародного гранту.  Видано 3 підручника (1 – проф. Булигін С.Ю., 2 – доц. Бережняк М.Ф.) 7 викладачів пройшли курси підвищення кваліфікації. Троє НПП пройшли міжнародне стажування за кордоном у Латвії (Тонха О.Л., Карабач К.С., Носенко В.Г.). Проведена Міжнародна конференція “Грунти України: їх трансформація і інновація з охорони та відновлення родючості”.  Атестовані протягом року 5 ЕНК.

На кафедрі є троє кураторів: доценти Кучер Л.І., Вітвіцький С.В., Носенко В.Г. Функціонує гурток “Грунтознавець” під керівництвом доцента Бережняка М.Ф. Членом приймальної комісії на ОС “Магістр” був доцент Вітвіцький С.В.

Декан факультету Тонха О.Л. ознайомила членів кафедри з роботою, проведеною на факультеті протягом 2021 року та планами на 2022 рік. У 2022 році будуть розпочаті роботи по двом науково-дослідним тематикам (керівник однієї з них – професор Балаєв А.Д.). Повідомила, що силами факультету був отриманий рідинний хроматограф для визначення залишків пестицидів, закуплений прилад для аналізу мікротоксинів та Infratec 1241 для визначення якості зерна.

Декан наголосила на необхідності проведення профорієнтаційної роботи для залучення абітур’єнтів до вступу у бакалавратуру та магістратуру і реєстрація вступників, бажаючих прийняти участь в олімпіаді для вступу до університету з різних предметів.

                                                                                              

             Доцент каф. ґрунтознавства та охорони грунтів

ім. проф. М.К. Шикули Карабач К.С.

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook