Фінансовий облік за Міжнародними стандартами фінансової звітності (МСФЗ): від старту до іспиту

January 15, 2022

 

В рамках співпраці економічного факультету НУБіП України з міжнародною аудиторською, податковою та консалтинговою фірмою ТОВ «МАЗАР Україна» з 11 січня 2021 р. доцент кафедри обліку та оподаткування Катерина Шевчук розпочала підготовку до екзамену САР «Фінансовий облік -1» за МСФЗ.
     Перехід підприємств України на МСФЗ є актуальною вимогою часу, а також зумовлений необхідністю виконання договірних зобов’язань України щодо подальшої інтеграції до Європейського Союзу. Міжнародні стандарти фінансової звітності передусім орієнтовані на задоволення інформаційних потреб інвесторів та є обов’язковими для більшості компаній.
   ТОВ «МАЗАР Україна» надає можливість пройти найповніший курс підготовки до іспиту. Тривалість навчання 10 тижнів, яка передбачає 18 начальних занять на платформі Zoom/Teams та в аудиторії.

   Викладачем та автором курсу є експерт у сфері бухгалтерського і податкового обліку України, МСФЗ, ментор сертифікаційних програм для бухгалтерів і фінансистів, наставник бухгалтерів - Олександра Чорна.
   На першому занятті, яке відбулося в змішаному форматі з використанням онлайн-сервісу Zoom/Teams, розглядалися питання поняття та принципів бухгалтерського обліку, структури фінансової звітності, професійної етики бухгалтерів і аудиторів. Надані навчальні матеріали подані у вигляді таблиць, схем, графіків а також підручник з деталізацією тем курсу.
  Щиро дякуємо керівництву та фахівцям-практикам ТОВ «Мазар Україна» за готовність поділитися досвідом і знаннями, за нововекторність й інноваційні формати співпраці для досягнення спільних професійних успіхів.
 
Любов ГУЦАЛЕНКО,
завідувач кафедри обліку та оподаткування
Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook