11 січня відбулося перше онлайн засідання кафедри економіки у 2022 році

January 11, 2022
Відбулося засідання кафедри  під головуванням  завідуючої  кафедри д.е.н., професора Байдали Вікторії Володимирівни. Режим відео-конференції Cisco Webex надав  можливість  вільно спілкуватися  усім членам кафедри.
Були розглянуті слідуючи питання поряду денного:
1. Про організацію роботи кафедри у 2му семестрі 2021-2022 н.р.
2. Про участь НПП кафедри у підготовці бакалаврів спеціальності «Економіка» до вступу у магістратуру.
3.Про підвищення кваліфікації викладачів кафедри у 2022 році.

4.Різне. 

Розпочала засідання завідувач кафедри економіки  д.е.н., професор Байдала Вікторія Володимирівна, яка проінформувала колег про розпорядження ректорату та деканату  про графік освітнього процесу у НУБіП України на 2-й семестр 2021-2022 навчального року.
Особлива увага була приділена питанню підготовки бакалаврів спеціальності «Економіка» до вступу у магістратуру. До викладачів кафедри була доведена інформація про додаткові пари у розкладі занять у другому семестрі студентів 4го курсу  та 2-го скороченого терміну.
Науково-педагогічні працівники зобов’язані постійно підвищувати свою кваліфікацію з метою їх професійного розвитку відповідно до державної політики у галузі освіти та забезпечення якості освіти. Тому трете питання засідання кафедри біло присвячено інформації про проведення підвищення кваліфікації кафедрою організації підприємництва та біржової діяльності НУБіП України, яка  запрошує  на курси підвищення кваліфікації фахівців з біржової справи для НПП та здобувачів закладів вищої освіти аграрного профілю: терміни проведення – 24.01.2022 р. по 4.02.2022 р., обсяг навчального часу – 75 год (2,5 кредити ЄКТС), форма проведення – дистанційна на платформі Webex
Окрім цих питань, також були розглянуті та обговоренні питання участі НПП у завершені підготовки студентських наукових  робіт до 25.01.2022р., підготовки даних щодо позиціонування та оцінювання університету в міжнародному рейтингу QS World University ranking та інші питання життєдіяльності кафедри та організації її роботи. 
 
 
 Ст. викладач кафедри   Лариса Коваленко
 
  

 

 
Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook