Просвітницький проєкт кафедри ТІДП «Школа знавців права»: підсумки підведено, нові напрями роботи означено

December 22, 2021

 

Цього тижня кафедра теорії та історії держави і права завершила першу серію онлайн-вебінарів, проведених у рамках просвітницького проєкту «Школа знавців права». Протягом п’яти тижнів учасники та учасниці, які виявили бажання доєднатися до його роботи, кожної суботи, починаючи з 13 листопада 2021 року доєднувалися за покликаннями до онлайн-зустрічей.

 

Кожний вебінар – це окрема тема, нова спікерка, нові знання та нові враження. Нагадаємо теми наших зустрічей: вебінар 1 «Вступ до права», спікерка – Віра Качур (https://nubip.edu.ua/node/101082), вебінар 2 «Становлення правової системи України», спікерка – Ірина Єрмоленко (https://nubip.edu.ua/node/101624), вебінар 3 «Загальна декларація прав людини – загальний кодекс прав людини», спікерка Людмила Протосавіцька (https://nubip.edu.ua/node/101955), вебінар 4 на тему: «Право на життя», спікерка Світлана Авраменко (https://nubip.edu.ua/node/102312), вебінар 5 «Комп’ютерні ігри: правова охорона», спікерка Олена Чомахашвілі (https://nubip.edu.ua/node/102708).

 

Усі учасники «Школи знавців права», а їх зареєструвалося близько 90 осіб, мали змогу отримати електронний сертифікат про участь лише пройшовши до 18 грудня 2021 р. включно підсумкове тестування, яка нараховувало 15 запитань з усіх заявлених тем.

 

До 22 грудня 2021 року кафедра ТІДП надіслала усім учасникам, які пройшли підсумкове тестування (33 особи), покликання на Google-диск, де зберігаються електронні сертифікати учасника/ці.

 

Крім того, усім було запропоновано пройти онлайн-опитування за покликанням. Така форма зворотного зв’язку допоможе організаторам не лише отримати оцінку проведеної кафедрою роботи, а й ідеї для тематичних зустрічей, що планується провести під час весняного циклу.

 

Тож вітаємо усіх учасників та учасниць з успішним завершенням першого циклу онлайн-вебінарів «Школи знавців права», а також чекаємо усіх бажаючих на весняних зустрічах!

 

Кафедра теорії та історії держави і права

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook