Триває захист магістерських робіт з економіки

December 8, 2021

7 грудня 2021 р. згідно з  наказом ректора університету Станіслава Ніколаєнка розпочала роботу Екзаменаційна комісія під головуванням д.е.н., професора Олександра Юхимовича Єрмакова. Також до її складу увійшли д.е.н., професор, завідувач кафедри економіки Вікторія Володимирівна Байдала, д.е.н., доцент кафедри економіки Тетяна Володимирівна Мірзоєва та к.е.н., доцент кафедри організації підприємництва та біржової діяльності Іван Андрійович Коновал, секретар – к.е.н., асистент кафедри економіки Ольга Олександрівна Рубан. 

Перед початком роботи Екзаменаційної комісії до магістрів з вітальним словом звернулася завідувачка кафедри економіки Вікторія Байдала, яка побажала їм успіхів та вручила пам’ятні подарунки за кращі постерні презентації результатів виконання наукових робіт на студентській конференції, що відбулася 25 листопада 2021 р.
 
  
 Відповідно до навчального плану підготовки всі студенти успішно виконали індивідуальні плани та підійшли до завершального етапу отримання освітнього ступеню «Магістр». Напередодні кожна робота пройшла перевірку на академічну доброчесність.

У перший день до захисту приступили 14 здобувачів освітнього ступеня "Магістр". Всі випускники, які вже  представили свої дослідження на розгляд екзаменаційної комісії, показали високий рівень теоретичної підготовки та практичного розгляду аналізованої тематики. А під час обговорення та запитань, доповідачі з легкістю відповідали на усі питання. Адже практична частина магістерської роботи – це їхній особистий професійний досвід.

 

 

 

 

 

Комісія, врахувавши подані відгуки керівників та рецензентів, високо оцінила дослідження. Викладацький колектив кафедри пишається тим, що всі випускники захистилися на "відмінно"!
 

Сподіваємось, наступні дні захисту будуть не менш цікавими.
 
к.е.н., асистент кафедри економіки Ольга Рубан

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook