ВІДБУЛАСЬ ПОСТЕРНА ПРЕЗЕНТАЦІЯ ВИПУСКНИХ КВАЛІФІКАЦІЙНИХ РОБІТ ЗДОБУВАЧІВ ДРУГОГО (МАГІСТЕРСЬКОГО) РІВНЯ ВИЩОЇ ОСВІТИ

November 25, 2021

     25 листопада 2021 р. в он-лайн режимі на кафедрі організації підприємництва та біржової діяльності відбулась постерна презентація випускних робіт студентів магістратури 2-го року навчання спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність», під час якої було здійснено оцінку готовності роботи в цілому, ступеня та глибини висвітлення теми дослідження.

  

Здобувачам було поставлено низку запитань, а також заслухано відгуки наукових керівників про якість та стан готовності роботи до захисту. Кожна постерна презентація супроводжувалась жвавою дискусією, обговоренням та побажаннями.

Атмосфера наукового спілкування під час таких заходів має позитивний ефект, оскільки дає можливість представити на широкий загал власний науковий доробок, а дискусійні моменти і поради слугують підґрунтям для вдосконалення  останнього.

 

Серед представлених результатів дослідження відзначено роботи таких студентів:

Чирка Максима Юрійовича на тему «Алгоритмічна торгівля на біржовому фондовому ринку» (науковий керівник – к.е.н., доцент Яворська В.О.);

         Петриковича Євгена Олексійовича на тему «Ціноутворення на зерно пшениці на світових біржах та спотовому ринку України» (науковий керівник – к.е.н., доцент Панкратова Л.Л.);

         Павського Віктора Петровича  на тему «Організація підприємницької діяльності в сфері розважальних послуг» (науковий керівник – к.е.н., доцент Маршалок М.С.).

 

   У цілому постерна конференція показала, що магістрантам за допомогою використання сучасного науково-методичного інструментарію вдалося глибоко дослідити широке коло економічних проблем, а  ґрунтовні висновки й пропозиції засвідчили високий рівень підготовки студентів та їх готовність до захисту магістерських робіт перед екзаменаційною комісією.

Бажаємо магістрам успішного захисту випускних  робіт !

О. Томашевська,

доцент кафедри організації підприємництва

та біржової діяльності

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook