Вітаємо з Міжнародним днем студента!

November 17, 2021

Шановні наші студенти!

Факультет інформаційних технологій НУБіП України приєднується до вітань з нагоди Міжнародного дня студента!  Бажаємо Вам ніколи не сумувати, легко здавати сесії, весело проводити вільний час, вміти знаходити відповіді на всі питання викладачів та звичайно здоров’я! Нехай завжди залишиться з вами радість чудових студентських років!

Але це не все, з нагоди свята найбільш успішні студенти нашого факультету отримають приємні подарунки. З ініціативи ректорату та за поданням декана, за активну життєву позицію, участь у громадському житті університету грошовими преміями відзначено кращих студентів, серед яких є студенти факультету інформаційних технологій Аліна Семенко та Марина Лендєл (https://nubip.edu.ua/node/101265). Також для них та Олександра Мокана, Поліни Ременної сформовано та надіслано подання щодо отримання відзнаки від Голосіївської РДА в місті Києві. За постійну громадську активність у різних видах діяльності та успіхи в навчанні будуть відзначені грамотами/подяками від ректора 12 найкращих студентів нашого факультету: Семенко Аліна, Лендєл Марина, Ремінна Поліна, Маркелова Маргарита, Пархомчук Ірина, Хамуда Мар’яна, Саяпіна Марія, Гамаюнов Нікіта, Чорноус Олександр,, Петриченко Дмитро, Протас Анна, Мокан Олександр, Грошев Денис.

Факультет інформаційних технологій також підготував для найбільш успішних студентів подарунки, а тому невдовзі на Вас, дорогі наші студенти, очікують приємні сюрпризи у вигляді таких бажаних Вами футболок з символікою факультету:

  • За активну участь у громадському житті університету та внесок у студентське самоврядування - Семенко Аліна, Лендєл Марина;
  • За активну участь у громадському житті факультету- Ремінна Поліна, Андрішко Владислав, Маркелова Маргарита, Мельник Ольга;
  • За високі досягнення та рейтинг в навчанні - Пархомчук Ірина, Хамуда Мар’яна, Саяпіна Марія;
  • За високі досягнення в науковій роботі - Гамаюнов Нікіта, Чорноус Олександр;
  • За активну участь у культурно-масовій роботі університету - Петриченко Дмитро, Протас Анна;
  • За високі спортивні досягнення та допомогу в оранізації тематичних заходів на рівні факультету та університету - Мокан Олександр, Грошев Денис.

 

Колектив факультету інформаційних технологій
 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook