Національний університет біоресурсів і природокористування України оголошує конкурс на заміщення посад науково-педагогічних працівників

November 4, 2021

  НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ БІОРЕСУРСІВ І ПРИРОДОКОРИСТУВАННЯ УКРАЇНИ

 оголошує конкурс

на заміщення посад науково-педагогічних працівників

 
  1. Завідувачів кафедр: технічного сервісу та інженерного менеджменту (1); транспортних технологій та засобів у АПК (1); тракторів, автомобілів та біоенергоресурсів (1); терапії і клінічної діагностики (1); годівлі тварин та технології кормів (1); економіки (1); адміністративного менеджменту та зовнішньоекономічної діяльності (1); агрохімії та якості продукції рослинництва (1); генетики, селекції і насінництва (1).
  2. Професорів кафедр: тракторів, автомобілів та біоенергоресурсів (1); біології тварин (2); економічної кібернетики (1); обліку та оподаткування (1); менеджменту (1); технологій та дизайну виробів з деревини (1); землеробства та гербології (1); агрохімії та якості продукції рослинництва (1); рослинництва (1).
  3. Доцентів кафедр: конструювання машин і обладнання (1); надійності техніки (1); нарисної геометрії, комп’ютерної графіки та дизайну (2); анатомії, гістології і патоморфології тварин (1); процесів і обладнання переробки продукції АПК (1); генетики, розведення та біотехнології тварин (1); технологій у птахівництві, свинарстві та вівчарстві (1); аквакультури (1); економічної кібернетики (1); фінансів (3); статистики та економічного аналізу (2); організації підприємництва та біржової діяльності (0,5); менеджменту (1); маркетингу та міжнародної торгівлі (2); відтворення лісів та лісових меліорацій (1); ландшафтної архітектури та фітодизайну (1); земельного кадастру (1); землевпорядного проектування (1); землеробства та гербології (3); агрохімії та якості продукції рослинництва (1); рослинництва (1); технології зберігання, переробки та стандартизації продукції рослинництва (2); загальної, органічної та фізичної хімії (3); аналітичної і біонеорганічної хімії та якості води (3); кормовиробництва, меліорації та метеорології (1).
  4. Старших викладачів кафедр: ветеринарної гігієни (1); інформаційних систем і технологій (1); комп’ютерних наук (1); технологій та дизайну виробів з деревини (0,5); овочівництва і закритого грунту (1).
Документи приймаються: з 02 листопада по 15 листопада 2021 р. включно (3 корпус, к. 229).
Телефон для довідки 527-85-46.
 

 

     Умови конкурсу визначені Порядком проведення конкурсу на заміщення посад науково-педагогічних працівників Національного університету біоресурсів і природокористування України, який розміщено на сайті університету (розділ «Відділ кадрів»).

Микола Михайліченко,
начальник відділу кадрів

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook