Студенти НУБіП – учасники змагань «Голосіївська миля 2021»

17 жовтня 2021, 17:42
м. Київ, Голосіївський парк

 

    14 жовтня на території Голосіївського парку імені Максима Рильського відбулись змагання з кросового бігу, скандинавської ходи і спортивного орієнтування в яких взяли учсть і спортсмени легкоатлети та орієнтувальники НУБіП України. Змагання організовані  клубом спортивного орієнтування «O-Club» під егідою Відділу у справах молоді та спорту Голосіївської районної у місті Києві державної адміністрації.

    Мета змагань - спілкування спортсменів, які займаються на місцевості суміжними, подібними видами спорту на витривалість, надати можливість спортсменам спробувати власні сили в змаганнях із суміжного виду спорту. Так після подолання дистанції пересіченою місцевістю або бігом, або скандинавською ходою – учасники цих змагань мали можливість вийти на змагання зі спортивного орієнтування – на дистанції за вибором, де від учасника вимагалося за допомогою карти місцевості, компаса і власної кмітливості знайти більшу кількість контрольних пунктів (КП) за визначений суддями контрольний час - 30 хвилин.  Тобто хтось знайшов 2 КП, хтось 12 КП, хтось більше але усі учасники у підсумку отримують результат, а перемагає найрозумніший і найшвидший хто вміє краще і орієнтуватися і швидше бігати пересіченою місцевістю. 

   Кращі результати показали студенти.

   2 місце з кросового бігу на дистанції 2 милі серед жінок та 3 місце з орієнтування за вибором зайняла легкоатлетка Олександра Кремінь – студентка 3 курсу факультету захисту рослин, екології та біотехнологій.

   2 місце з кросового бігу на дистанції 2 милі серед чоловіків та 3 місце з орієнтування за вибором зайняв легкоатлет Максим Бондарев – студент гуманітарно-педагогічного факультету, спеціальності фізична культура і спорт.

 

    4 місце з кросового бігу на дистанції 2 милі та 2 місце з орієнтування за вибором зайняла кандидат у майстри спорту зі спортивного  туризму Анна Шкапа – студентка 1 курсу агробіологічного факультету.

   5 місце з кросового бігу на дистанції 2 милі та 4 місце з орієнтування за вибором зайняв кандидат у майстри спорту зі спортивного туризму Нікіта Зибін – студент 1 курсу факультету інформаційних технологій.

 

   Подолала кросову дистанцію і Ріма Дубовік – старший викладач кафедри фізичного виховання, тренер секції легкої атлетики університету.

 

   Студенти отримали задоволення від чудової осінньої погоди, мальовничої місцевості Голосіївського парку, спілкування і цікавих дистанцій!

 

Ріма Дубовік

В’ячеслав Пархоменко,
викладачі кафедри фізичного виховання

гуманітарно-педагогічного факультету


Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook