Землевпорядники і юристи долучилися до реалізації проєкту Президента України «Зелена країна»

8 жовтня 2021 року
     Як каже народна мудрість: «Хто посадить дерево, того благословлять внуки, хто зрубає дерево – того проклянуть діти». Адже посадити дерево – це не лише допомога планеті і збільшення кількості кисню для людей, а й символ росту, розквіту. Є щось символічне у висаджені дерев. Це і сприяння розвитку, і підтримка нового життя.
 
     Традиція щорічної висадки дерев притаманна багатьом країнам. Зокрема й у нашій державі влітку стартував проєкт Президента України «Зелена країна», у межах якого протягом 10 років площі лісів мають зрости на 1 мільйон гектарів. НУБіП України, у тому числі й колективи факультетів землевпорядкування та юридичного, долучилися до цієї екологічної акції. 8 жовтня 2021 р. на території навчального корпусу №6 і студентського гуртожитку №4 було висаджено 8 дерев туї, 2 кущі калини та 5 кущів спіреї.
 
     Хочеться зазначити, що співробітники і студенти цих факультетів не вперше беруть участь у подібних акціях щодо відновлення лісових екосистем (https://nubip.edu.ua/node/80341, https://nubip.edu.ua/node/91880, https://nubip.edu.ua/node/57974). Тож просимо кожного долучатися до захисту природи і всього життя на Землі.
 
     Ми можемо творити добро разом!
 
Катерина Лук’янчук,

асистент кафедри геодезії та картографії 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook