Всеукраїнському дню бібліотек присвячується

1 жовтня 2021 року

  Місяць вересень для нашої книгозбірні багатий різноманітними подіями, і щороку завершальний акордом є відзначення професійного свята – Всеукраїнського дня бібліотек.
   Напередодні, а саме 29 вересня 2021 р. на базі нашої наукової бібліотеки відбувся семінар «Реалії сьогодення та перспективи бібліотек ЗВО в умовах пандемії» до участі в якому долучилися директори вузівських бібліотек: Національного педагогічного університету ім. М.П. Драгоманова, Національного авіаційного університету, Університет державної фіскальної служби України (м. Ірпінь), Київського національного університету будівництва і архітектури, Національного університету харчових технологій, Національного університету фізичного виховання і спорту України.

   Тетяна Кіщак, директорка наукової бібліотеки НУБіП України, кандидатка сільськогосподарських наук, у своєму виступі розповіла про особливості роботи книгозбірні в умовах змішаної форми навчання, а також наголосила на впроваджених нових послуг у бібліотеці (електронна доставка документів, служба інформаційного моніторингу, служба інформаційно-аналітичного огляду публікацій з міжнародних видань, сервіс «Що почитати»).
  Людмила Савенкова, директорка наукової бібліотеки НПУ ім. М.П. Драгоманова, кандидатка педагогічних наук, у своїй доповіді ознайомила присутніх з роботою оновленого сайту книгозбірні, а також з основними послугами для науковців університету щодо створення профілів у наукометричних базах даних з метою поширення власних результатів досліджень.

  Олена Шкурко, заступниця директорки з наукової роботи Науково-технічної бібліотеки Національного авіаційного університету, кандидатка наук із соціальних комунікацій, зосередила свою увагу на роботі бібліотеки в непростих умовах всесвітньої пандемії COVID-19, а також розповіла про репозиторій університету та особливості його наповнення бібліотекарями.

   Наталія Хілобоченко, директорка бібліотеки Київського національного університету будівництва і архітектури, поділилась досвідом співпраці бібліотеки та кафедр університету щодо спільного створення мистецьких заходів для першокурсників.

   Після засідання учасники семінару з радістю відвідали ботанічний сад університету, що вразив гостей своєю унікальною та неповторною красою.

    А вже 30 вересня 2021 р. традиційно, п’ятий рік поспіль, на загальних зборах колективу бібліотеки відбулося нагородження найкращих бібліотекарів та найактивніших користувачів книгозбірні. В подарунок від нас студенти отримали примірники сучасної художньої літератури та грамоти.

     Після завершення зборів як бібліотекарі, так і студенти мали змогу взяти участь у святковій фотосесії у різних локаціях бібліотеки, які були облаштовані саме до цього свята.

Неллі Маркова-Пипко,
заступниця директорки бібліотеки

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook