До уваги студентів пільгових категорій, які проживають в гуртожитках університету

26 серпня 2021 року

   Для забезпечення пільгового проживання студентів окремих категорій у 2021-2022 навчальному році в гуртожитках студмістечка необхідно у двотижневий термін з моменту поселення у гуртожитки подати деканатам факультетів/ дирекціям ННІ відповідні заяви з необхідними документами.

   Студенти, які вже отримували зазначену пільгу раніше, подають лише заяву, а всі інші – заяву з відповідним пакетом документів. Деканати факультетів/ дирекції ННІ збирають заяви, зазначають в них дату та номер наказу, згідно якого студент поселений на поточний навчальний рік у гуртожиток і централізовано передають їх відділу соціальної роботи, який готує відповідний наказ.

   З переліком категорій студентів денної форми навчання (держзамовлення і контракт) та документів для надання їм пільги з оплати за проживання в гуртожитку, а також формою заяви можна ознайомитися на сайті НУБіП України, розділ «Студенту».

   Що стосується студентів-сиріт та осіб з їх числа, то для пільгового проживання в гуртожитках вони також мають подати до відділу соціальної роботи відповідні заяви.


Віктор Потебня,
начальник відділу соціальної роботи

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook