Майбутні екологи приступили до навчальної практики в Боярській лісодослідній станції

25 червня 2021, 10:02
Факультет захисту рослин, біотехнологій та екології

 

Пошук найбільш оптимальних шляхів та засобів підготовки висококваліфікованих фахівців будь-якої галузі – одне з головних завдань сучасної системи освіти. Саме тому на факультеті захисту рослин, біотехнологій та екології навчальний рік закінчується проходженням навчальних та навчально-виробничих практик.
 
     Викладачі кафедр, що забезпечують підготовку студентів спеціальності 101 «Екологія» направляють зусилля молоді на один із видів їхнього креативного розвитку – формування вмінь та навичок творчої діяльності.
     Особливістю цього року було те, що навчальні практики з дисципліни «Загальна екологія» (кафедра загальної екології, радіобіології та безпеки життєдіяльності) та «Ландшафтна екологія» (кафедра екології агросфери та екологічного контролю) згідно наказів № 817 «С» та №814 «С» від 02.06. 2021р. проходили одночасно в Боярській лісовій дослідній станції ВП НУБіП України.
     Керівником практики від кафедри загальної екології, радіобіології та безпеки життєдіяльності вже не перший рік було призначено доцентку кафедри, кандидатку біологічних наук Соломенко Людмилу Іванівну та від кафедри екології агросфери та екологічного контролю старшу викладачку, кандидатку сільськогосподарських наук Сербенюк Ганну Анатоліївну.
 

 Більше інформації за посиланням: https://nubip.edu.ua/node/94549

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook