Олена Шута – призер II етапу Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Управління спортивно-оздоровчою діяльністю»

7 квітня 2021 року

 

 

     Відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України 6 квітня 2021 року на базі Національного університету кораблебудування імені адмірала Макарова був проведений ІІ етап Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з галузей знань і спеціальностей у 2020-2021 навчальному році зі спеціалізації «Управління спортивно-оздоровчою діяльністю».

     На I етап конкурсу було подано 81 студентську наукову роботу, авторами яких були 141 здобувач вищої освіти.
     За підсумками експертного академічного рецензування до фінального етапу конкурсу галузевою конкурсною комісією було відібрано 25 кращих студентських наукових робіт, захист яких відбувся у форматі підсумкової науково-практичної конференції.

     Наш університет представляла Олена Шута, студентка 2 курсу, 1 групи спеціальності «Туризм» з науковою роботою на тему «Потенціал розвитку спелеотуризму в Україні: проблеми та перспективи» (науковий керівник – доцент кафедри туристичного та готельно-ресторанного бізнесу і консалтингу ННІ неперервної освіти і туризму Ірина Кудінова).

     Під час презентації та захисту наукової роботи Олена Шута виявила високий рівень теоретичної і практичної підготовки, здатність до критичного та креативного мислення, вміння аргументовано захищати результати своїх досліджень щодо розвитку спелеотуризму в Україні.
     За результатами підсумкової науково-практичної конференції наукова робота Олени Шутої була відзначена дипломом III ступеня, а науковий керівник Ірина Кудінова відзначена Подякою за керівництво науковою роботою переможця II туру.

     Варто зазначити, що студенти ННІ неперервної освіти і туризму не з чуток знають, що успіху завжди передує копітка робота! Тому свою наукову роботу Олена Шута виконувала у рамках діяльності студентського наукового гуртка «Агротурист» (керівник – доцент кафедри туристичного та готельно-ресторанного бізнесу і консалтингу Ірина Кудінова). Олена неодноразово приймала участь у міжнародних та всеукраїнських науково-практичних конференціях, доповідаючи з даною тематикою, має опубліковані тези доповідей та бере участь у наукових дослідженнях кафедри.

     Вітаємо переможця Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт Олену Шуту та її наукового керівника, доцента Ірину Кудінову з цим успіхом і бажаємо Олені звершень на шляху до самореалізації і професійного визнання, а керівнику творчої наснаги та талановитих студентів.

Вікторія Самсонова,
доцент кафедри туристичного
та готельно-ресторанного бізнесу і консалтингу

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook