У центрі уваги ректорату: контроль санепідситуації, готовність до Всеукраїнської олімпіади НУБіП і поточні ремонти

29 березня 2021 року
     29 березня під головуванням ректора університету Станіслава Ніколаєнка відбулося чергове засідання ректорату.

     Про поточну роботу підрозділів, які вони очолюють, інформували учений секретар Оксана Барановська, директор студентського містечка Сергій Стецюк, директор ННЦ виховної роботи і соціального розвитку Геннадій Ржевський, голова профспілки студентів і аспірантів Олексій Мельник, голова Студентської організації Дмитро Кушпій, голова профкому Ростислав Тарасенко, начальник служби охорони Василь Моісеєв, головний бухгалтер Тетяна Кондрицька, начальник науково-дослідної частини Володимир Отченашко.

  

     Санітарно-епідеміологічну ситуацію в університеті проаналізували головний лікар оздоровчого центру В’ячеслав Крупка і начальник навчального відділу Віктор Шевчук. Також ішлося про готовність до проведення Всеукраїнської олімпіади НУБіП: до участі в ній на сьогодні зголосилися 1838 учасників – удвічі більше, ніж за аналогічний період минулого року.

     Проректор з навчально-науково-виробничих питань і адміністративно-господарської діяльності Валерій Іщенко розповів про перебіг ремонтних робіт у 11-му навчальному корпусі і будівлі віварію, ремонт, розпочатий в лабораторії біотехнологій і клітинної інженерії.

     Проректор з науково-педагогічної роботи, міжнародної діяльності та розвитку Вадим Ткачук поінформував про участь університету в європейських грантах, створення в Китаї потужного підрозділу НУБіП. Він також представив аналіз закупівель за перший квартал поточного року.

     Саме з цього останнього, підбиваючи підсумки, розпочав давати доручення ректор Станіслав Ніколаєнко. Вадиму Ткачуку – відкоригувати розподіл і використання коштів по факультетах і ННІ, звернувши увагу в першу чергу на закупівлю навчального обладнання для лабораторій, активізувати виготовлення атрибутики НУБіП до Дня університету. В’ячеславу Крупці – контролювати санітарно-епідеміологічну ситуацію, Віктору Шевчуку – посилити профорієнтаційну роботу, зокрема проведення Дня відкритих дверей, Валерію Іщенку і Сергію Стецюку – уточнити план подальших ремонтних робіт. Валерію Іщенку і Вадиму Ткачуку – і далі активно опікуватися підготовку будівництва нового спорткомплексу. Геннадію Ржевському, Віктору Шевчуку і Валерію Іщенку – реагувати на зауваження та побажання студентів, що пролунали в ході нещодавньої зустрічі ректора зі старостами академгруп. А всі керівники підрозділів і служб повинні відслідковувати офіційну інформацію на сайті МОН та враховувати її в поточній роботі.

  

     На ректораті розглядалися і інші питання життєдіяльності університету.

Валентин Обрамбальський
 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook