ВІДКРИТА ЛЕКЦІЯ СТАРШОГО ВИКЛАДАЧА КАФЕДРИ ТЕХНОЛОГІЇ, М’ЯСНИХ, РИБНИХ ТА МОРЕПРОДУКТІВ МЕНЧИНСЬКОЇ АЛІНИ АНАТОЛІЇВНИ
Згідно наказу ректора НУБіП України № 33 від 19.01.2021 р. та затвердженого графіку проведення відкритих занять у весняному семестрі 2020-2021 н. р. факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК, 22 березня 2021 року відбулася відкрита лекція старшого викладача кафедри технології, м’ясних, рибних та морепродуктів, к.т.н. Менчинської Аліни Анатоліївни. Проводилась лекція в он-лайн режимі на платформі Cisco Webex з дисципліни «Фізико-хімічні та біохімічні основи переробки риби» для студентів 2 курсу, 2 групи спеціальності 181 «Харчові технології».
На лекції були присутні викладачі кафедри технології м’ясних, рибних та морепродуктів: завідувач кафедри Наталія Слободянюк, доценти Юлія Крижова, Наталія Голембовська, Людмила Тищенко, Олена Очколяс, асистенти Анастасія Іванюта, Оксана Пилипчук, Валентина Ісраелян.