Нові перспективи старої лабораторії біотехнологій

4 березня 2021 року
     Процес оновлення ключової міжфакультетської навчально-наукової лабораторії біології та біотехнології факультетів агробіологічного напряму – переходить від теорії до практичної площини.

     Сьогодні під головуванням ректора Станіслава Ніколаєнка за участі всіх зацікавлених сторін – і провідних науковців факультетів захисту рослин біотехнології та екології, агробіологічного та ННІ лісового та садово-паркового господарства, і господарників – пройшла нарада з модернізації ії бази і наповнення останньої сучасним обладнанням. Адже тільки за таких умов провідний НУБіП України готуватиме і далі висококваліфікованих фахівців біотехнологів та агробіологів, що зараз надзвичайно актуально.

     На порядку денному – створення кластеру ключової лабораторії на базі ННЛ біотехнології та біоінженерії про що інформував завідувач кафедри екобіотехнології та біорізноманіття Микола Патика. Про перспективні напрями роботи лабораторії в освітній, науковій і госпрозрахунковій діяльності Університету говорила декан факультету захисту рослин, біотехнологій та екології Юлія Коломієць. А декан агробіологічного факультету конкретизувала це на прикладі роботи свого напряму.

  

  

     Про довготривалі наукові проєкти в галузі біотехнології на основі комерційних пропозицій доповідали зав кафедри Юрій Марчук та доцент Артур Ліханов.
     

Ольга Олійник,
завідувачка лабораторією

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook