Підготовка до повернення студентів у гуртожитках № 4 та №7

5 лютого 2021 року
     За розпорядженням ректора університету 04.02.2021 р. продовжили огляд гуртожитків та прилеглої території, умов проживання студентів, виконання Плану ремонтних робіт та дотримання Правил внутрішнього розпорядку мешканцями гуртожитків.

     Відвідали гуртожиток № 4 під головуванням голови первинної профспілкової організації Р. Тарасенком та гуртожиток № 7 – начальника науково-дослідної частини В. Отченашком. Декан юридичного факультету О. Яра та заступниця О. Улютіна, заступник декана факультету землевпорядкування О. Шевченко, начальник відділу аспірантури О. Барабаш, виконавець робіт РББ М. Павленко разом із представником від ректорату оглянули санітарний стан гуртожитку і прилеглої території, зайшли в кімнати студентів, оцінили облаштування студентського побуту і перебіг робіт із заміни підлогового покриття.

     Після огляду провели нараду, де завідувач гуртожитку № 4 Л. Дулиба зазначила, що у гуртожитку проживають студенти двох факультетів та аспіранти університету. Завдяки ректорату та підтримці факультетів в гуртожитку за останні два роки зроблено великий обсяг робіт: замінили дах, провели ремонт фасаду гуртожитку, замінили та модернізували електромережі, зробили ремонт читальної зали та кімнати студентської ради гуртожитку, що суттєво покращить умови для самостійної роботи студентів та функціонування студентського самоврядування гуртожитку. Присутні узагальнили стан та готовність гуртожитку до приїзду студентів на навчання.

     Начальник науково-дослідної частини Володимир Отченашко, разом із директором ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження В. Каплуном та деканом факультету інформаційних технологій О. Глазуновою, головним інженером О. Самсонюком, завідувачем гуртожитку О. Паламарчук та представниками студентської ради провели огляд гуртожитку № 7. Окрім оцінювання стану інфраструктури, огляду санітарного стану гуртожитку та прилеглої території, присутні звертали максимальну увагу облаштуванню студентського побуту, дотримання Правил внутрішнього розпорядку мешканцями гуртожитку та необхідність ремонтних робіт у кімнатах для поселення студентів нового набору.
     По завершенню огляду оцінили загальний стан гуртожитку та обговорили план ремонтних робіт на поточний рік.

     Директор студентського містечка Сергій Стецюк звернув увагу на важливість дотримання студентами Правил внутрішнього розпорядку в гуртожитку, необхідність системного контролю за станом проживання студентів із сторони заступників деканів та студентської ради. Наголосив про необхідність залучення до виховного процесу та контролю за проживанням - наставників груп та вихователів гуртожитків. Кожен студент повинен навчитись цінувати та правильно користуватися добробутом гуртожитку.

     Метою комплексного огляду гуртожитків студентського містечка є підвищення ефективності виконання ремонтних та організаційних робіт по підготовці до приїзду студентів першого курсу та магістрів першого року навчання та умов проживання студентів під час загальнонаціонального карантину, а також задля покращення комфорту проживання та побуту студентства в цілому.

Мирослава Терлецька,
провідний фахівець студентського містечка


Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook