Завідувач кафедри фізичного виховання Микола Костенко – кращий тренер м. Києва з пляжного футболу сезону 2019-2020 рр.

15 грудня 2020 року
м. Київ
     8 та 9 грудня в офісі ГС «Федерація футболу м. Києва» відбулися традиційні урочистості з нагоди закінчення сезону та вручення нагород кращим футболістам і тренерам команд, які посіли 1-3 місця у Чемпіонатах і першостях м. Києва у своїх вікових категоріях та видах футболу сезону 2019/2020 років, а також організаторам, меценатам, інспекторам, делегатам та арбітрам Київського футболу.

 

     Створена Виконавчим комітетом ГС ФФК комісія, за поданням футбольних клубів, визначила номінантів у дванадцяти вікових категоріях, починаючи від U-8 до U-17, молодіжних та дорослих команд, а також кращих у студентському, жіночому, пляжному футболі та футзалі. Всі лауреати нагороджені спеціальними призами та дипломами ГС ФФК.
     Завідувач кафедри фізичного виховання НУБіП України Микола Костенко був визнаний кращим тренером за підсумками футбольних змагань у м. Києві сезону 2019-2020 рр. серед команд пляжного футболу. Нагороди учасникам урочистості вручив голова ГС ФФК І.М. Кочетов.

     Нагадаємо, що в цьому році студентська збірна НУБіП України з пляжного футболу стала Володарем Кубку України серед студентів ЗВО.

В`ячеслав Пархоменко,
заступник завідувача кафедри фізичного виховання
зі спортивної роботи

 
 
Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook