Практичні навички в роботі: застосування крос-платформенного інструменту візуального моделювання мережі

18 листопада 2020 року

   В період дистанційної форми навчання студенти першого курсу факультету Інформаційних технологій напрямку підготовки комп’ютерні науки продовжують вдосконалювати практичні навички з курсу «Інформаційні технології» викладачем якої є професор кафедри інформаційних систем і технологій Олександр Миколайович Самойленко.
   Мережева академія CISCO, що співпрацює із факультетом інформаційних технологій надає можливість студентам для виконяння лабораторних робіт використовувати симулятор мереж Cisco Packet Tracer, який є чудовим інструментом моделювання та візуалізації мережі.

   Після закінчення побудови мережі, Cisco Packet Tracer відображає, чи будуть пристрої працювати один з одним. Наприклад, якщо переплутати пряме і перехресне з'єднання, загоряться червоні індикатори. Якщо мережа побудована вірно - всі індикатори будуть зеленими.

   

   Студенти, використовуючи знання, отримані при вивченні курсу «IT Essentials», застосовують їх практично, моделюючи в програмі-симуляторі базові типи мереж, що допомагає їм в період дистанційного навчання підготуватися до здачі не тільки лаборатоних робіт з дисципліни, а й сертифікаційного іспиту.

 

Студентка 1курсу 2групи
НП»Комп’ютерні науки»
Марія Саяпіна

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook