СТУДЕНТИ ФАКУЛЬТЕТУ ТВАРИННИЦТВА ТА ВОДНИХ БІОРЕСУРСІВ ОХОЧЕ ДІЛЯТЬСЯ ПРО ДИСТАНЦІЙНЕ НАВЧАННЯ

30 жовтня 2020, 17:06

      З початком карантину всі виші країни перейшли на дистанційне навчання і наш університет не був винятком. Для більшості навчальних закладів дистанційне навчання принесло багато проблем. Частина з них не були готові до такого перебігу подій, але для нашої альма-матер це не викликало значних труднощів, адже ми маємо свою електронну платформу для навчання – це навчально-інформаційний портал «Еlearn». На цій платформі студенти можуть переглядати лекційні та практичні матеріали відповідно до своїх занять, спілкуватися з викладачами, виконувати самостійні або лабораторні роботи та проходити тестування.

     З початком нового навчального року електронну платформу було оновлено, що зробило її ще більш зручнішою та пристосованішою для студентів. Лекції та практичні заняття відбуваюся згідно розкладу, зазвичай це он-лайн лекції на платформі Zoom або ж Cisco Webex Meetings. Викладачі нашого факультету охоче проводять їх, а також часто запрошують провідних спеціалістів. Так, наприклад, на цьому тижні у нас відбулася онлайн лекція з дисципліни «Технологія виробництва продукції свинарства» на яку був запрошений топ-менеджер з годівлі свиней компанії AVA Group (Агровет Атлантик) Костянтин Махно. Який розповів про інновації в згодовуванні повнораціонних кормів свиням, що призводить до кращого засвоєння поживних речовин в кормах і збільшення приростів.

  

      Також, щоб глибше вивчити ту чи іншу тему ми завжди маємо доступ до електронної бібліотеки нашого університету, в якій знаходяться не лише фахові підручники в електронному вигляді, а й багато монографій, дисертацій та рідкісні видання з фонду наукової бібліотеки НУБіП України.
Та шалене життя студентів не стало менш насиченим під час дистанційного навчання, адже студентська організація влаштовує безліч он-лайн челенжів, благодійних акцій, майстер-класів, що дає змогу розвивати свої творчі здібності та отримувати за це додаткові бали до рейтингу.

      Он-лайн навчання є дуже практичним, але воно вимагає від студентів неабиякої дисциплінованості та наполегливості.

     Отже, скільки б переваг дистанційного навчання ми б не назвали, все одно це ніколи не замінить нам живого спілкування під час навчального процесу. Особливо це стосується практичних занять на яких викладачі мають змогу продемонструвати роботу сучасних приладів в гарно оснащених аудиторіях та навчити студентів в подальшому користуватися ними.

     Ми вже з нетерпінням чекаємо початку очного навчання,щоб знову зустріти знайомі обличчя викладачів, друзів та отримувати все нові і нові знання!

Рудь Марія
староста 4 курсу 1 групи
факультету тваринництва та водних біоресурсів

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook