У Боярці День відкритих дверей онлайн!

28 жовтня 2020 року
     27 жовтня 2020 року у Боярському фаховому коледжі НУБіП України відбувся День відкритих дверей онлайн, який транслювався на сайті коледжу, офіційній сторінці Facebook та YouTube-каналі.

     Під час трансляції майбутні абітурієнти мали змогу поринути у студентське життя: спостерігати чарівний світ природи, де знаходиться освітній заклад, пройтися алеями студентського містечка, побачити навчальні корпуси, побувати у гуртожитку та навіть зазирнути до викладачів та студентів на онлайн-навчання. Модератори зустрічі – викладач маркетингу Толстих Анна Сергіївна та відповідальний секретар приймальної комісії Пашенцева Ілона Михайлівна. Викладачі коледжу ознайомили абітурієнтів зі спеціальностями, за яким ведеться підготовка висококваліфікованих фахівців. Напередодні вступники мали змогу розмістити онлайн-запитання у Google Forms щодо вступу до коледжу, дозвілля студентів.

     Захід викликав неабиякий інтерес і лише на сторінці коледжу у Facebook має вже понад 1800 переглядів. Це надихає наших викладачів на подальшу роботу і модератори вже анонсували майбутній марафон «Відчуй професію».

     Актуальнуінформацію про вступну кампанію-2021 можна отримати на офіційному сайті коледжу http://bkeipr.com/ у рубриці «Вступнику».

     Дізнатися про цікаві івенти, Дні відкритих дверей, яскраве студентське життя можна на офіційних ресурсах:

https://www.facebook.com/bkeipr/
https://www.youtube.com/channel/UC9rkL-2C0922laWYPiJfEJQ
https://www.instagram.com/boyarka.koledj/

 

Пашенцева Ілона,
відповідальний секретар приймальної комісії
Боярського фахового коледжу НУБіП України
 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook