Голова Рахункової палати України Валерій Пацкан ознайомився з НУБіП

23 жовтня 2020 року
     22 жовтня до Національного університету біоресурсів і природокористування України з робочим візитом завітав голова Рахункової палати України Валерій Пацкан. Ректор Станіслав Ніколаєнко, вітаючи гостя з Днем Рахункової палати, яка щойно відзначила своє 24-річчя, представив гостю університет, його матеріально-технічну базу, досягнення в наукових дослідження та потенційні можливості.

  

     Зацікавлення гостя викликав комплекс факультету ветеринарної медицини, зокрема його клініка «Ветмедсервіс», її унікальний банк крові тварин та найновіше діагностичне обладнання. Також Валерій Пацкан побував ще на одній локації – в сучасних лабораторіях механіко-технологічного факультету, де студенти на практиці опановують сучасні технології та інженерні рішення. Молодь, яка опанувала їх, сьогодні працює в українських представництвах зарубіжних градів-виробників та вітчизняних виробництвах сільськогосподарської техніки. Без перебільшення голову Рахункової палати вразив оновлений арборетум Ботанічного саду НУБіП.

     Національний університет біоресурсів і природокористування України та Рахункову палату пов’язуть роки плідного співробітництва. Зокрема, студенти факультетів економічного спрямування проходять там навчальну і виробничу практику з тим, щоб стати кадровими працівниками апарату палати. Результатом візиту стала домовленість про поглиблення такої співпраці.

Валентин Обрамбальський
 


Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook