Бібліотечний вересень завершується відзначенням професійного свята – Всеукраїнського дня бібліотек

30 вересня 2020 року
     Наукова бібліотека НУБіП завжди згуртовує університецьку спільноту, особливо в нинішніх умовах карантину та дистанціювання, забезпечуючи вільний доступ до навчальних ресурсів та наукової інформації як офлайн, так і онлайн, підтримуючи соціальні зв’язки зі своїми читачами.

   Важко переоцінити особистий внесок кожної працівниці книгозбірні у розвиток нашої бібліотеки. Тож, з нагоди професійного свята, а також за сумлінну та багаторічну працю сьогодні подяками були нагороджені Тетяна Лєньова, завідувачка філії бібліотеки у навчальному корпусі №12; Альона Коробська, завідувачка сектору відділу комплектування; Тетяна Голубєва, бібліотекарка відділу обслуговування науковою та художньою літературою; Людмила Корзуненко, бібліотекарка відділу обслуговування навчальною літературою.

   Особливим подарунком від університету до нашого професійного свята стало отримання сучасного комп’ютерного обладнання, що так необхідне для покращення роботи бібліотеки, а саме: принтери чеків та принтери етикеток штрих-кодів для осучаснення автоматизованої книговидачі, а також ноутбук і принтер.

   На завершення, слід згадати вислів видатної особистості. Засновника корпорації Майкрософт Білла Гейтса: «У моїх дітей, звичайно, буде компютер. Але перш за все, вони отримають книжки».

Тетяна Кіщак,
директорка наукової бібліотеки

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook