«Посвята у студентство» та перші враження від університету в статусі студентів!...

23 вересня 2020 року
     21 вересня 2020 року назавжди залишиться в пам’яті для багатьох вступників 2020 року. Адже цього дня на факультеті аграрного менеджменту НУБіП України відбулася «Посвята у студентське життя». Ще донедавна були школярами, а сьогодні – стали вже студентами!

     Першокурсники – студенти 1 групи 1 курсу спеціальності «075 Маркетинг» разом зі своїм куратором – Аллою Володимирівною Рябчик, доцентом кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі, розпочали новий етап життя з «подорожі університетом»:  екскурсія Ботанічним садом, Алея Слави, Студентський сквер, корпуси, зустрічі, яскраві враження та приємні емоції…

       А далі – урочистості на стадіоні: з привітанням виступили проректор з навчальної і виховної роботи Сергій Кваша, декан факультету аграрного менеджменту Анатолій Остапчук, директор ННЦ виховної роботи і соціального розвитку Геннадій Ржевський та музичне вітання представника кафедри культурології Ірини Литвиненко. Студенти 1 групи 1 курсу спеціальності «Маркетинг» склали урочисту присягу студента НУБіП України та отримали студентські квитки.

         21 вересня 2020 року – день «очима студентів-першокурсників» - враження від першої зустрічі:
       Анна Тоюнда: «Відчуття тривоги переповнювало юного студента, який робить крок у доросле, самостійне життя. Навкруги все незвідане, але таке цікаве. Виникає бажання охопити все і відразу. І ось на зустріч іде наша щиро усміхнена куратор – Алла Володимирівна, що випромінювала тільки позитив, її слова були переконливі та впевнені і те хвилювання, що було на душі – зникло... І от прийшов момент присяги у студенти, який був найбільш хвилюючим і водночас дуже відповідальним для мене, тому що саме там я мала зрозуміти чи правильний вибір зробила. Але велика та дружня сім’я НУБіП України, яка відразу прийняла нас у свій колектив креативних, амбіційних, справжніх професіоналів своєї справи, дала мені зрозуміти, що всі сумніви, які непокоїли мене – були даремні. На чолі цього великого, ще досі незвіданого мною університету, справедливий ректор – Станіслав Миколайович Ніколаєнко, який оцінює людей тільки за їх професіоналізм у своїй галузі спеціалізації, креативне мислення та нестандартний підхід до вирішення проблем, адже сам має найкращі якості, що притаманні людині, яка керує цієї маленькою країною.

     Викладачі справжні професіонали, адже з перших слів, які були промовлені ними, я зрозуміла, що переді мною відповідальні, розумні, цілеспрямовані та чесні люди, які знають, як навчити цим якостям інших та зробити з нас спеціалістів, що будуть затребуваними як в Україні, так і за її межами.
     Територія на якій розташований університет, надихає творити. Знаходячись у Ботанічному саду, можна відчути незвичайний зв’язок з природою. А самі ж масштаби університету, його дизайн – створює атмосферу науки, в якій хочеться поринути, віддатися цьому процесу повністю… Я впевнена, що зробила правильний вибір, і щодо професії, і щодо місця навчання!»


 

  Анастасія Ковіка: «Дивуючі краєвиди, приємні люди та ароматний запах маленьких крамничок... Саме так я описую НУБіП України. Звісно можна багато чого сказати ще... Без угаву можна говорити про Студентський сквер та ще більше про Ботанічний сад. Це просто щось неймовірне! Ходити можна вічно, що восени, коли все навкруги стає захоплююче золотим або навесні, коли все лише розцвітає та повсюди квітковий аромат… Навколо дуже багато приємних людей, викладачів, які проходили повз мене та моїх одногрупників. А це ще один великий «плюс»...

   Вікторія Шуляр: «НУБіП України створив неймовірно гарне та яскраво емоційне враження після першої екскурсії в статусі студента. Вразили масштаби, просторість та зручність університету. Дуже приємні та круті викладачі. Є багато місць, де можна відпочити, насолодитися природою та сховатися від пекучого сонця. Усі доброзичливі та гостинні!…»

«Сказати, що ми у захваті від побаченого – це нічого не сказати!»

 

студенти 1 групи 1 курсу,
Алла Рябчик,
доцент кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook