Колектив факультету харчових технологій висловив довіру Ларисі Баль-Прилипко, обравши одноголосно деканом

1 вересня 2020 року

   

 

     31 серпня 2020 року на факультеті харчових технологій та управління якістю продукції АПК відбулося засідання конференції Трудового колективу представлене 31 делегатом, в роботі якого прийняв участь ректор університету Станіслав Ніколаєнко, перший проректор Ігор Ібатуллін та начальник відділу кадрів Микола Михайліченко. Важливе питання було винесено на порядок денний зібрання - обрання керівника факультету.

     Ректор розпочав представлення з актуального питання вступної кампанії 2020 відзначивши хорошу роботу колективу факультету, про що свідчать покращені показники порівняно із минулим роком та ряді характеристик ефективної діяльності факультету. Поряд із зазначеним наголосив на тому, що необхідно звернути увагу на якість освітнього процесу, престижі спеціальності та  важливості проведення профорієнтаційної роботи. В заключенні ректор нагадав, про особливості освітнього процесу в умовах адаптивного карантину та зосередив увагу на продовженні та удосконаленні роботи з електронними навчальними курсами. Після чого слово було надано здобувачу.

    Лариса Баль-Прилипко перш за все подякувала колективу факультету за плідну працю, а керівництву за всіляке сприяння розвитку різних сфер діяльності факультету, який за невеликий проміжок часу зайняв впевнені позиції в освітянському просторі і продовжує відкривати нові спеціальності, створювати лабораторії задля підготовки кваліфікованих фахівців, здатних розробляти інноваційні технології створення оздоровчих продуктів. Саме з цією метою у найближчому майбутньому планується на базі НУБіП України, спільно з Асоціацією дієтологів України, медичними лабораторіями створити «ЦЕНТР ХАРЧУВАННЯ І ЗДОРОВ’Я ЛЮДИНИ «ПІД КЛЮЧ».

    Свою підтримку декану висловили завідувач кафедри стандартизації та сертифікації с.-г. продукції д.т.н., професор Владислав Сухенко, голова студорганізації університету Олександр Павелко та к.м.н., доцент Олег Швець.

   Наприкінці зібрання перший проректор Ігор Ібатуллін відзначив необхідність формування науково-дослідної складової діяльності факультету, видання статей у фахових виданнях та таких, що мають індекс цитування, участі у програмах і проектах які відображатимуть дослідницький статус факультету та університету в цілому.

     Після оголошення голосування лічильна комісія констатувала одноголосне рішення делегатів щодо підтримки Лариси Баль-Прилипко на посаді декана факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК. Беручи до уваги волевиявлення трудового колективу, ректор Станіслав Ніколаєнко підписав наказ про призначення терміном на п’ять років.

    На завершення конференції трудового колективу, ректор вручив диплом заслуженого працівника НУБіП майстру виробничого навчання кафедри процесів і обладнання переробки продукції АПК Людмилі Ільяковій та Почесну грамоту Міністерства освіти і науки України доценту кафедри технології м'ясних, рибних та морепродуктів Наталії Слободянюк.

Наталія Сілонова, доцент

Вчений секретар факультету

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook