ВИРОБНИЧА ПРАКТИКА СТУДЕНТІВ НУБІП УКРАЇНИ: ІВАН ПАНКОВ– СТУДЕНТ-ХАРЧОВИК НАЙКРАЩИЙ ПРАЦІВНИК МІСЯЦЯ ГІПЕРМАРКЕТУ «АШАН»

21 серпня 2020 року
НУБіП України

   Молодий та енергійний хлопчина з Луганщини Іван Панков після початку бойових дій на сході України разом зі своєю родиною переїхав у Київ і вступив до професійно-педагогічного коледжу ім. Макаренка на спеціальність «Професійна освіта. Харчові технології». Проведена профорієнтаційна робота викладачами факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК не змінила, а, навпаки, ще більше підсилила його бажання продовжити своє навчання саме на факультеті харчових технологій, тому, не вагаючись ні хвилини, цей завзятий та енергійний юнак вступив до НУБіП України на факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК на скорочений термін навчання. 

 

   Перший рік навчання вже позаду, і цей студент показав себе з найкращої сторони. Своєю старанністю, цікавим неординарним мисленням довів в першу чергу собі самому, що він на своєму місці. У вільний час Іван захоплюється історичною реконструкцію часів другої світової війни. Виробнича практика після першого курсу у нього проходила за спеціальністю на підприємстві «Гіпермаркет «Ашан». За робочими обов’язками Іван був відповідальним за обробку риби, її асортимент та якісні характеристики, а також консультантом покупців щодо вибору та приготування риби залежно від їх вимог і потреб. За уважне та професійне ставлення до своєї праці він отримав багато письмових подяк від споживачів, яким до вподоби стали його рибні закуски. У результаті сукупної оцінки працівників вказаного підприємства у липні 2020 року Панков Іван отримав від адміністрації закладу грамоту як кращий співробітник рибного відділу.

 

Ось такі прості, і водночас чудові студенти навчаються у нас на харчовому факультетіМи, викладачі, дуже пишаємося нашими студентами, бо отримані ними знання і вміння в стінах нашого університету йдуть їм тільки на користь, а значить і на користь українському народові, бо їхніми руками готуються смачні та корисні харчові продукти.
Ще раз вітаємо Івана Панкова з чудовою роботою під час виробничої практики і чекаємо-не дочекаємося зустрічі з ним та іншими студентами в аудиторіях університету!
 
Марія Жеплінська
доцент кафедри процесів і обладнання

переробки продукції АПК

 
Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook