Володимир Лінський із Богуслава: мрію стати фахівцем із водних біоресурсів та аквакультури і працювати на користь Україні

30 липня 2020 року
     Володимир Лінський закінчив у цьому році Богуславський академічний ліцей №1 і мріє навчатися за спеціальністю 207 «Водні біоресурси та аквакультура» на факультеті тваринництва та водних біоресурсів НУБіП України. Володимир один із тих, хто завітав на перший День відкритих дверей «онлайн» до нашого факультету, є переможцем ІІ туру олімпіади з біології в НУБіП України. Зараз, після успішного складання ЗНО готується до вступу в НУБіП України за омріяним фахом.

  • Володимире, розкажіть, будь ласка, чому Ви обрали самеспеціальність водні біоресурси та аквакультура?

    – Я народився в місті Богуслав на Київщині, яке розташоване на берегах мальовничої річки Рось. З дитинства цікавився рибалкою, і це згодом стало більше, ніж просто захоплення. Сьогодні річка Рось перебуває в пригніченому стані, тому хочеться досліджувати причини такого занепаду та мати змогу відшукати шляхи покращення її стану. На мою думку, потрібні знання я зможу отримати навчаючись в НУБіП України за спеціальністю водні біоресурси та аквакультура.

  • Звідки Ви дізнались про наш університет?

     – Від Вас і доцента кафедри біології тварин Дегтяренко О.В. дізнався ще 2 роки тому, коли навчався в 10 класі. Ви тоді зустрілися з учнями 10 і 11 класів нашого ліцею, цікаво і натхненно розповіли про студентське життя на факультеті, про можливість з 1 курсу відвідувати гурток «Планета тварин», виконувати своїми руками досліди та доповідати про їх результати на студентських конференціях, у тому числі зарубіжних. Сподобалось можливість проходження виробничої практики в кращих рибгоспах країни та попит на фахівців, саме яким я хочу стати. Наступного разу, коли ми зустрілися знову на профорієнтаційних заходах у жовтні 2019 року, бажання вступити саме до НУБіП України тільки збільшилося. Гарні відгуки були від випускників університету минулих років, які зараз працюють і мешкають у нашому місті. Далі, в квітні цього року я мав нагоду познайомитись із специфікою навчання, матеріальної базою факультету віртуально, під час зустрічі на Дні відкритих дверей університету. Це остаточно вплинуло на мій вибір.

  • Чого очікуєте від навчання?

     – Нових друзів, нових знань, нових ідей, нових захоплень…

  • Дякуємо за розмову, Володимире! Бажаємо Вам здійснення мрій! І чекаємо Вас на факультеті тваринництва та водних біоресурсів НУБіП України!

Інтерв’ю з абітурієнтом провів
Іван Митяй,
доцент кафедри біології тварин

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook