Споживання якісної продукції - запорука здорової нації! - тому йду знову здобувати знання в НУБіП України

8 липня 2020 року

     Я -Тацюк Інна. 2003 році з відзнакою я закінчила магістратуру факультету ветеринарної медицини Національного Аграрного Університету.

     Ветеринарія мене захоплювала, практика в ветеринарних клініках, щодня нові випадки та планові процедури… Пропрацювавши більше десяти років у ветеринарній сфері з дрібними тваринами та попробувавши себе у напрямку фармації, з плином часу хотілося пізнавати та опановувати нові горизонти та напрямки ветеринарного простору, враховуючи, що ветеринарна медицина стрімко почала розвиватися, йдучи в ногу з гуманною медициною. Так,  випадково ставши учасником Молочно-м’ясного конгресу, я для себе відкрила, що АПК Ураїни стрімко рухається та розвивається. Сучасні сільські господарства розвиваються настільки стрімко і відкривають для спеціалістів нові можливості та перспективи. Познайомившись та поспілкувавшись з власниками та ветлікарями господарств та переробних підприємств, в тому числі і органічних, я зрозуміла, що більшість господарств в свої практиці використовують новітні технології та програмне забезпечення всіх технологічних процесів: від вибору сорту зерна та комплексної профілактики до отримання безпечної та якісної продукції. Саме від цієї ланки залежить якість продукції, яку ми споживаємо.

    Яка подія в житті надихнула ВАС продовжити навчання на факультеті «Харчових технологій та управління якістю продукції АПК» в НУБіП України?

      Побувавши на декількох господарствах, де закритий цикл виробництва - від доїння корів і кіз до прямого постачання молока на  молокопереробний цех по виготовленню молочної продукції, я для себе зрозуміла, що якість продукції «закладається» саме на цьому етапі. Споживання якісної продукції-запорука здорової нації!

      Я почала цікавитись літературою, сайтами, спілкувалась з фахівцями харчової галузі і  дізналась про новий факультет в рідному університеті, який я закінчила 10 років тому! Доля розпорядилась так, що я попала працювати в німецьку компанію Heel,  і тут в мене з’явилось бажання присвятити себе розробці якісної продукції, корисної для здоров’я, можливо спеціальноі продукції для дітей – для цього і прийняла рішення вступити на факультет Харчових технологій та управління якістю продукції АПК в магістратуру по спеціальності 181 - Харчові технології .

       Що для ВАС НУБіП України?: це найкращий заклад сьогодні де Ви можете вдруге навчатись і стати ще раз успішною і щасливою?

     Так, вважаю Національний Аграрний Університет (зараз НУБіП України), який я закінчила більше 10-ти років тому – найкращим закладом України з прекрасною навчальною базою і кваліфікованими педагогами, науковцями!

     Цікавлюсь розвитком свого закладу, пишаюсь, що за останні роки – слава про наш університет так стрімко росте вгору, відкрито стільки нових спеціальностей, спеціалізацій, нових лабораторій!

     Я дуже зраділа, що є можливість навчатись знову у своєму рідному закладі освіти, а ще мені було приємно дізнатися, що факультет харчових технологій знаходиться в корпусі 12, в якому пройшла моя юність!

Розмову вела Лариса Баль-Прилипко, декан факультету

харчових технологій та управління якістю продукії АПК 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook