Бакалаври за спеціальністю «Публічне управління та адміністрування» успішно проходять семестровий контроль результатів навчання

26 травня 2020 року

 

     25 травня 2020 року в бакалаврів першого року навчання за спеціальністю 281 «Публічне управління та адміністрування» відбувся іспит з дисципліни «Основи публічного управління».
Екзаменатори - доктори наук з державного управління Ірина Грищенко та Сергій Приліпко за 10 хвилин до початку іспиту через відеоконференцію Zoom нагадали студентам про правила проходження підсумкової атестаціїдії в разі технічних неполадок з Інтернет з’єднанням та наголосили на дотриманні цінностей доброчесності, таких як повага до себе та оточуючих, довіра та справедливість, відповідальність та чесність перед собою, викладачем та однокурсниками під час проходження іспиту в режимі on-line.
Іспит було розпочато відповідно до затвердженого розкладу проведення заліків та екзаменів в ННІ неперервної освіти і туризму. Зі словами підтримки та побажанням натхнення під час виконання завдань від екзаменаторів студенти приступили до складання іспиту.
 
 
Сьогоднішній екзаменаційний день став підсумком кропіткої роботи студентів і викладачів у час різкої зміни підходів до навчання і викладання.
 
 
Не дивлячись на всі негаразди, які принесли карантинні заходи щодо обмеження звичного спілкування і роботи університету, можемо з гордістю констатувати, що час пройшов не даремно і з користю для студентів. Вимушені карантинні заходи зблизили спілкування студентів першого курсу за спеціальністю «Публічне управління та адміністрування» і їх батьків, багато з яких є державними службовцями з викладачами за цією спеціальністю. Ця співпраця, яка щоденно підтримувалася через телефонні розмови, переписки в ViberWhatApp, електронну пошту дали змогу швидко напрацювати навички таких програмних компетентностей, необхідних майбутнім державним службовцям як: здатність до адаптації та дії в новій ситуації; здатність працювати в команді; здатність планувати та управляти часом; здатність використовувати в процесі підготовки і впровадження управлінських рішень сучасні комп’ютерні технології.
 
 
Найперше, що відмічають студенти із захопленням, вони навчилися самостійно створювати і належним чином оформляти аналітичні документи на підставі опрацювання документів Організації Об’єднаних Націй, стратегічних документів розвитку України. Це дало їм змогу по новому розуміти процеси державотворення, які відбуваються в Україні через призму глобальних світових процесів і рухів. Ці нові знання, отримані під час вивчення дисципліни «Основи публічного управління» ще більше утвердили їх у правильності вибору спеціальності «Публічне управління та адміністрування», адже за нею майбутнє України.
 
 
Ми вітаємо студентів із отриманими заслуженими позитивними оцінками за іспит.
 
 
Ірина Грищенко,
доктор наук з державного управління
кафедра публічного управління та менеджменту інноваційної діяльності
Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook