Запрошуємо до участі у вебінарі «Досвід проведення консолідації земель у Німеччині»

20 квітня 2020 року

Питання консолідації земель в Україні чимдалі набуватимуть все більшої ваги, адже значна фрагментація сільськогосподарських земель не лише є перешкодою для сталого розвитку агробізнесу, але стримує реалізацію інфраструктурних проектів та утруднює природоохоронні заходи. Саме тому, важливим завданням для України стає напрацювання національного законодавства щодо консолідації земель, а також підготовка достатньої кількості фахівців, що будуть здатні ефективно реалізовувати проекти консолідації земель у сільській місцевості. Слід також вивчати та враховувати європейську практику та традиції проведення консолідації земель, при чому досвід Німеччини слід розглядати як один із найбільш корисних.

 

Проводжуючи серію просвітницьких та навчальних заходів присвячених консолідації земель, 23 квітня 2020 року факультет землевпорядкування Національного університету біоресурсів і природокористування України спільно зі своїми партнерами проектом Німецько-український агрополітичний діалог та Товариством з управління та реалізації земель (BVVG Bodenverwertungs- und -verwaltungs GmbH) проводить вебінар «Досвід проведення консолідації земель у Німеччині».

 

Час проведення вебінару - із 11:00 до 13:00. Вебінар розрахований на практикуючих фахівців у галузі землеустрою, викладачів землевпорядних вищих навчальних закладів, студентів, магістрів та аспірантів. Участь у вебінарі безкоштовна за умови попередньої реєстрації.

 

Ключовими доповідачами на вебінарі будуть німецькі експерти:
• Проф., д-р інж. Йоахім Томас, віце-керівник відділу Міністерства охорони навколишнього природного середовища та захисту прав споживачів Федеральної землі Північний Рейн-Вестфалія;
Хартмут Крізе, начальник відділу консолідації земель Управління сільського господарства, консолідації та лісового господарства в регіоні Альтмарк;
Губертус Бертлінг, колишній начальник управління Міністерства сільського господарства та навколишнього середовища Федеральної землі Саксонія-Ангальт;
Кристоф Конрад Гильген, координатор земельного компонента проекту німецько-українського агрополітичного діалогу, представник Товариства з управління та реалізації земель (BVVG Bodenverwertungs- und -verwaltungs GmbH).

 

На вебінарі буть розглянуті такі питання: хто відповідає за консолідацію земель в Німеччині; хто має право виконувати роботи з консолідації земель в Німеччині; відмінності між консолідацією земель в містах і сільських територіях; як в процесі консолідації земель враховуються питання охорони навколишнього середовища; технічні сторони консолідації земель в Німеччині та багато іншого.

 

Робоча мова вебінару – українська, здійснюватиметься синхронний переклад.

Обов’язкова попередня реєстрація: https://forms.gle/yeUFjpY7BWxie613A

Після реєстрації учасник отримує персональне запрошення для участі у вебінарі, що проходитиме на платформі Cisco Webex Meetings.

Завантажити додаток Webex Meetings можна за посиланням https://www.webex.com/downloads.html/

Кінцевий термін для реєстрації на вебінар: 22 квітня 2020 року до 16:00.
 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook