Звіт діяльності Гафурової Олени Вікторівни та Новак Тамари Сергіївни з 10, 13, 14, 16 квітня

18 квітня 2020 року
Звіт діяльності Гафурової Олени Вікторівни
д.ю.н., професора, професора кафедри аграрного, земельного та екологічного права ім. акад. В.З. Янчука та
Новак Тамари Сергіївни, к.ю.н., доцента, доцента кафедри аграрного, земельного та екологічного права ім. акад. В.З. Янчука за 10, 13, 14 та 16 квітня

(дистанційне навчання)
 
 
Згідно з тимчасовим порядком проведення літньої екзаменаційної сесії 2019-2020 навчального року в НУБіП України в умовах карантину захист курсових робіт та іспит з дисципліни «Аграрне право» проводяться в дистанційній формі.
10 квітня 2020 року професор кафедри Олена Гафурова приймала курсові роботи у студентів групи Прав-1601. За допомогою поєднання ресурсів електронного курсу на базі платформи Elern (https://elearn.nubip.edu.ua/course/view.php?id=1692 ) та можливостей хмарного сервісу Discordзахист курсових відбувся з дотриманням всіх встановлених вимог.
 
 
 
 
З понеділка, 13 квітня, у студентів 4 курсу юридичного факультету розпочалась екзаменаційна сесія.
За розкладом, в понеділок (13 квітня) на І парі відбувся іспит з дисципліни «Аграрне право» для групи Прав-1603, а у вівторок (14 квітня) на ІІ парі - у студентів груп Прав-1701 СТ та Прав-1801 СТ.
За результатами навчання до карантину та за підсумками роботи в електронному курсі (https://elearn.nubip.edu.ua/course/view.php?id=1692) був визначений рейтинг з навчальної роботи. Після проходження підсумкового тесту на базі платформи Elernпрофесор Олена Гафурова та доцент Тамара Новак провели зі студентами співбесіду в месенджері Discord. Для додаткової комунікації використувався месенджер Telegram.
 
 
 
14 квітня 2020 року на І парі професор Олена Гафурова провела  для студентів 1 курсу спеціальності «Туризм» лекцію з дисципліни «Правове регулювання туристичної діяльності» з використанням електронного курсу (https://elearn.nubip.edu.ua/course/view.php?id=2987) та хмарного сервісу Discord.
Тема лекції «Правове регулювання страхування у сфері туристичної діяльності».
На лекції були присутні 33 студенти з 51 зареєстрованих на курсі.
 
 
 
 Курс: Аграрне право
https://elearn.nubip.edu.ua/course/view.php?id=1692 
16.04. 2020 Відбувся захист курсових робіт студентами 2 групи (право – 1602)  з використанням хмарного сервісу Descort
 
 
 


Тамара Новак,

доцент кафедри аграрного, земельного

та екологічного права ім. акад. В.З.Янчука

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook