Корпоративний акаунт у Webex Cisco та його плоди у використанні на міжнародному конгресі кафедрою стандартизації та сертифікації

8 квітня 2020 року
     Кафедра стандартизації та сертифікації сільськогосподарської продукції факультету харчових технологій та правління якістю продукції АПК під головуванням професора Владислава Сухенка прийняла on-line участь у Конгресі «Органічна Україна» – це Міжнародний захід, започаткований для об’єднання спільноти органічного сектору України та для розвитку міжнародного партнерства в Україні.

 

    Сталась ця подія завдяки своєчасному швидкому реагуванню керівництва університету на виклики, у тому числі випереджаючі потреби. Ще на початку карантину передбачаючи можливі незручності і їх наслідки з дистанційним навчанням ректор Станіслав Ніколаєнко дав завдання знайти гнучкий, мобільний, якісний та безпечний хмарний сервіс для проведення конференцій і нарад онлайн з аудіо, відеозв'язком і інструментами спільної роботи над документами.

     Як і варто було очікувати, завдання це отримала декан факультету інформаційних технологій, професор Олена Глазунова, яка вже довгий час підтримує тісні і дружні зв’язки з однією найперспективніших та найсучасніших компаній у інформаційно-комп’ютерному просторі Cisco.

     Сучасні тенденції у навчально-науковому просторі вимагають швидкості, простоти комунікацій, якості зв'язку та мінімізації витрат на відрядження, оренду приміщень та організаційні процеси. Не даремно вибір НУБіП України пав на сервіси Cisco WebEx, які допомогли нам прийняти цей виклик і підняти комунікації у нашому університеті на новий рівень.

     Тепер про сам захід? у якому завдяки сучасним on-line сервісам змогли прийняти участь фахівці з стандартизації та сертифікації продукції, які є випускаючою кафедрою в університеті за освітньою програмою «Якість, стандартизація і сертифікація».

     Конгрес Органічна Україна – це Міжнародний захід, започаткований для об’єднання спільноти органічного сектору України та для розвитку міжнародного партнерства в Україні. В 2020 році ми анонсуємо тему: «Перезавантаження. Актуалізація органічних брендів» і ставимо завдання оновити органічний сектор України.

 

     Оновлений формат нашого цього заходу для операторів органічного виробництва, для аудиторів, для навчально-наукових лабораторій, закладів вищої освіти дав можливість відповісти на наступні запитання:

  1. Чому розвивається український органічний ринок?
  2. Як продавати, щоб продати?
  3. Які є інструменти отримання фінансування в Україні – від державної підтримки до портфельних інвесторів.
  4. Чи можливо системно дотримуватися вимог органічного виробництва.
  5. Що є ключовим в органічних агротехнологіях?
  6. Як міжнародні органи сертифікації забезпечують надійний контроль та клієнтський сервіс в Україні.
  7. Чому тваринництво є ключовим в органічному виробництві

 

     Конгрес мав на меті дати відповіді на запитання, адже для кожного споживача, навіть у одному і тому сегменті, можуть бути абсолютно різні мотиватори, тригери, які підштовхують зробити перший крок. Чи знаємо ми, яку потребу задовільнить органічний продукт у молодої мами? А у амбіційного бізнесмена? Що реально потрібно нашому клієнту сьогодні. І тільки потім, маючи креативні ідеї, залучити його в «наш органічний світ».

     Потрібна рівновага! Між споживачем, який шукає рішення певних потреб, і брендом, який готовий вирішити проблеми споживача своїм товаром. – основна теза Ольги Трофімцевої, екс міністра Мінагрополітики України.

 

     Ми хочемо, щоб активація органічних брендів в 2020 році вела споживача до своєчасності, персоналізації та мотивувала до впевненої дії - КУПИТИ – виказав свою думку Євген Гончаренко.

 

     Ми мріємо, щоб оператор органічного виробництва мав знання, гроші та компетентну команду для організації стабільного виробничого процесу та впевненого бажання ПРОДАТИ – такою тезою можна було підкреслити виступ Олени Брезовської.

 


 Окрім всього іншого, а семе цікавих виступів, дискусій, викладачі кафедри стандартизації та сертифікації сільськогосподарської продукції мали змогу прийняти у часть у круглому столі, організованому по закінченню конгресу з органічної продукції. За що дуже дякуємо оператора та організаторам конгресу у особі Наталії Прокопчук!

 

Навчання можливе лише за поєднання знань і креативу – це про нас НУБіП!

До зустрічі на теренах on-line простору!

БУДЬТЕ ВСІ ЗДОРОВІ ТА ЩАСЛИВІ!

 

Леонора Адамчук,
доцент кафедри стандартизації та
сертифікації сільськогосподарської продукції

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook