Особливості дистанційного навчання в умовах пандемії коронавірусу 2019-nCoV

6 квітня 2020 року
 
         В умовах всесвітньої пандемії коронавірусу 2019-nCoV та поширенням інфекції територією України вкрай важливим є забезпечення якісного навчального процесу. Викладачі кафедри аграрного, земельного та екологічного права імені акад. В.З. Янчука, які викладають навчальні дисципліни для студентів денної форми навчання, активно використовують освітню платформу Elearn для проведення лекційних та практичних занять за розкладом, там же залишають студентам завдання для самостійного опрацювання. Разом з тим, для надання дійсно якісних освітніх послуг, на переконання представників кафедри, дуже важливим є налагодження комунікації між викладачем та студентом. Саме тому педагогічні працівники активно використовують месенджер освітньої платформи Eleаrn, а також месенджери Viber та Telegram, як додаткові засоби комунікації зі студентами.
         Завідувач кафедри аграрного, земельного та екологічного права імені акад. В.З. Янчука, професор Володимир Єрмоленко продовжує викладати навчальну дисципліну «Природоресурсне право» дистанційно, працюючи зі студентами в освітньому середовищі Elearn.
 
 
         Професор Олена Гафурова та доцент Тамара Новак забезпечую викладання навчальної дисципліни «Аграрне право» з використанням освітньї платформи Eleаrn. Також викладачі створили та активно працюють над наповненням та апробацією електронного навчального курсу «Правове регулювання туристичної діяльності».
         Доцент Тамара Новак та старший викладач кафедри аграрного, земельного та екологічного права імені акад. В.З. Янчука Юлія Шовкун забезпечують викладання навчальних дисциплін «Трудове право» та «Договірне та трудове право». Також Юлія Шовкун продовжує дистанційно викладати навчальну дисципліну «Правове регулювання у рибництві», використовуючи платформу Elearn.
         Доцент Юлія Краснова забезпечує викладання навчальних дисциплін «Екологічне право» та «Право екологічної безпеки». Старший викладач кафедри аграрного, земельного та екологічного права імені акад. В.З. Янчука Тетяна Кондратюк продовжує викладання навчальних дисциплін «Право соціального захисту» та «Природоохоронне законодавство та екологічне право» використовуючи платформу Elearn. Також викладач активно працює над наповненням та апробацією електронного навчального курсу «Правові основи соціальної роботи». Доцент кафедри аграрного, земельного та екологічного права імені акад. В.З. Янчука Ольга Кулинич забезпечує викладання навчальної дисципліни «Environmental Legislation and Environmental Law» для студентів денної форми навчання факультету захисту рослин, біотехнологій та екології.Спеціально для англомовної групи студентів було відкрито курс «Environmental Legislation and Environmental Law» на освітній платформі Elearn, що перебуває на стадії наповнення та апробації. 
 
 
       Доцент Людмила Святченко забезпечує дистанційне викладання дисциплін «Трудове право» для студентів денної форми навчання факультету аграрного менеджменту, та «Правове регулювання тваринництва» для студентів денної форми навчання факультету тваринництва та водних біоресурсів.
 
Професорсько-викладацький склад
кафедри аграрного, земельного та екологічного

 права імені акад. В.З. Янчука 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook