Робота кафедри геодезії та картографії в часи карантину

2 квітня 2020, 15:16

Добігає кінця третій тиждень дистанційного навчання в університеті і студенти отримують результати підсумкової атестації з усіх предметів.

Підсумкова оцінка базується на результатах виконання практичних і лабораторних робіт студентами та дистанційного спілкування студентів з викладачами. Оцінюючи атестаційні відомості, є підстави констатувати, що успішні студенти, які працюють завжди, виявилися успішними і під час дистанційного навчання. На жаль, є частина студентства, яка безвідповідально відноситься до процесу навчання. Саме результати проміжної атестації і дозволять деканату та кураторам вчасно вжити потрібних заходів та допомогти навчатися успішно кожному студентові у нас на факультеті.

 

З детальною інфомацією щодо дистанційного навчання студентів на кафедрі геодезії та картографії можна ознайомитися за посиланням


Наступним напрямком роботи співробітників кафедри геодезії та картографії була профорієнтація. Наразі ситуація у цій сфері виглядає таким чином. НПП кафедри залучили:
- до навчання на підготовчих курсах НУБіП України – 2 осіб;
- до участі в олімпіаді – 16 осіб;
- до навчання на скорочений термін – 1 особа;
- до навчання в магістратурі – 2 особи.


Також працівники кафедри не зменшують темпи виконання науково-дослідних робіт за держбюджетною темою 110/1-ф. Зокрема, виконавцями теми підготовлена до друку монографія (автори Ковальчук І.П. та Патиченко О.М.). Також подані матеріали для участі у наукових конференціях.


Приємною новиною стала перемога Коваленко Віти (перше місце) на Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт. Вітаємо Віту і її наукового керівника, професора Івана Ковальчука, з цим успіхом!

 

Нагадуємо про небезпеку та просимо всіх студентів і працівників кафедри дотримувати правил карантину! Усім міцного здоровя та успішного виконання поставлених завдань.

Богдана Ярова,
старший викладач кафедри геодезії та картографії

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook