Дистанційне навчання з дисципліни «Радіобіологія та радіоекологія»

25 березня 2020 року
Кафедра радіобіології та радіоекології

Працівники кафедри радіобіології та радіоекології активно використовували можливості порталу Elearn і до карантину. На нашу думку це дуже зручний та корисний інструмент, що доповнює традиційні методи навчання та дозволяє завжди мати зв’язок зі студентом.
Доцент кафедри Микола Лазарєв і старший викладач Володимир Іллєнко забезпечують дистанційне навчання студентів 3 курсу спеціальності «Біотехнологія і біоінженерія» факультету захисту рослин, біотехнологій та екології з дисципліни «Радіобіологія та радіоекологія» - https://elearn.nubip.edu.ua/course/view.php?id=2807.

 

Зараз студенти активно опрацьовують лекційний матеріал та оформлюють звіти з лабораторних робіт, вимірювання до яких були виконані до впровадження карантину. Також запланована самостійна робота та модульний тест.

 

З початку карантину студентами під керівництвом викладачів опрацьована лекція 11 на тему: «Заходи по зменшенню надходження радіонуклідів в продукцію рослинництва», надіслані звіти на лабораторні роботи № 7 «Вимірювання γ-фону в приміщеннях та на території радіометром СРП-68-01», ще триває прийом для лабораторних робіт №8 «Вимірювання питомої та об’ємної активності β-випромінюючих радіонуклідів на радіометрі “Бета”» та №11 «Визначення вмісту 137Cs в організмі людини радіометром РУБ-01-П6».

Як найактивніших варто відмітити наступних студентів – Бас Олександра, Дідук Марина, Недужий Костянтин, Плющакова Катерина, Шляхтун Ігор.

Володимир Іллєнко

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook