Курси онлайн-лекцій з ветеринарної медицини

20 березня 2020 року
     У зв'язку з карантином та призупиненням навчання факультет ветеринарної медицини Національного університету біоресурсів та природокористування України спільно з мережею ветеринарних клінік «Зоолюкс» розпочинає курс онлайн-лекцій. Мережа ветеринарних клінік «Зоолюкс» є однією з передових клінік ветеринарної медицини Києва та України. Протягом наступного тижня (23-27.03.20) провідні фахівці різних направлень будуть проводити лекції базового рівня для студентів ветеринарних факультетів України.

     Основна мета онлайн курсу: раціонально використати час студентів для здобуття необхідних знань з різних направлень терапії та хірургії дрібних домашніх тварин.

Розклад лекцій:

     Понеділок (23.03.2020) – Серцево-легенева реанімація тварин, інфузійна терапія. Лектор – Якимчук Іван Миколайович, завідувач відділенням реанімації та інтенсивної терапії клініки «Зоолюкс».
     Вівторок (24.03.2020) – Репродуктивна система самців та самок, симптоми хвороб та методи досліджень. Лектор – Судьбіна Юлія Олегівна, завідувачка відділенням репродуктології клініки «Зоолюкс».
     Середа (25.03.2020) – Анатомія шкіри, основні симптоми шкірних захворювань. Проведення базових досліджень в дерматології. Лектор – Андронова Тетяна Ігорівна, завідувачка відділенням дерматології клініки «Зоолюкс».
     Четвер (26.03.2020) – Підхід до інфекційних захворювань собак та котів. Коронавірус та інфекційний перитоніт кішок. Лектор – Олійник Ілля Сергійович, лікар відділення реанімації та інтенсивної терапії клініки «Зоолюкс».
     П‘ятниця (27.03.2020) – Анатомія та фізіологія серцево-судинної системи, гемодинаміка. Основні симптоми та дослідження в кардіології. Лектор – Костюк Олена Сергіївна, завідувачка відділенням кардіології клініки «Зоолюкс».

Лекції будуть проходити з 12.00 до 15.30.

Анонс заходу та посилання доступу будуть розміщені на сторінці у Фейсбук за посиланням https://www.facebook.com/vetseminar.org/

Микола Цвіліховський,
декан факультету ветеринарної медицини

 


Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook