Випускниця загальноосвітньої школи №128 м. Києва Вероніка Байдюк обирає спеціальність «Ветеринарна медицина»

28 лютого 2020 року
  • Розкажіть про себе.

     – Я – Байдюк Вероніка, випускниця 11 класу середньої загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №128 м. Києва Дніпровського району.

  • Чому Ви обрали саме НУБіП і спеціальність «Ветеринарна медицина»?

     – Вже давно я сказала батькам, що хочу стати ветеринарним лікарем і допомагати хворим тваринам. В процесі пошуку можливості навчатися за спеціальністю «Ветеринарна медицина», ми з батьками в інтернеті переглянули усі факультети, де є дана спеціальність. З усіх факультетів, де готують ветеринарних лікарів, нас зацікавив саме факультет ветеринарної медицини НУБіП України, який згідно рейтингу займає лідируючі позиції. А запросив відвідати факультет викладач кафедри епізоотології та організації ветеринарної справи Олександр Мартинюк під час профорієнтаційної роботи у нашій школі. На базі факультету ветеринарної медицини він люб’язно провів екскурсію, ознайомив мене і моїх батьків із матеріально-технічною базою, музеєм анатомії, що справило на мене незабутнє враження.

  • Які маєте захоплення поза навчанням?

     – З дитинства захоплююсь вивченням англійської мови та музикою. Люблю тварин та вивчати біологію. Цікавлюся психологією. Цікаво було б вивчати зоопсихологію у тварин.

  • Чи маєте вже якісь плани щодо свого майбутнього після закінчення вишу?

     – Звісно. Планую працювати за фахом. Хоча наразі важко сказати, яких тварин я хотіла б лікувати, дрібних чи продуктивних. Було б добре поїхати на стажування за кордон.


Розмовляв доцент кафедри епізоотології та

організації ветеринарної справи Олександр Мартинюк

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook