З ювілеєм, «Агровесна»!

20 лютого 2020 року
м. Київ

З ювілеєм, «Агровесна»!

(повна версія)

19 лютого студенти 3 курсу та магістри факультету захисту рослин, біотехнологій та екології (Спеціальність - Захист і карантин рослин) стали свідками головної виставкової події агросектору України – виставки «АгроВесна – 2020», що розпочалася у Міжнародному Виставковому Центрі. «АгроВесна» об’єднує 3 важливі міжнародні виставки: «Зернові технології», «AgroAnimalShow» та «Фрукти. Овочі. Логістика».

     Масштабний захід щорічно збирає довкола себе провідних фахівців та експертів у галузях зернового господарства, тваринництва, птахівництва та плодоовочевої галузі. Разом із щорічним початком аграрного сезону у виставок був ювілей! Їм виповнилося 10 років! Організатори обіцяли грандіозну Виставкову Подію!.. І це було саме так!

Ми взяли участь у роботі «Агрохімічного кварталу», в програмі якого 19 лютого відбувся «День Засобів Захисту Рослин та Насіння». Дуже цікавими для нас і змістовними були доповіді незалежного аграрного консультанта Олександра Гончарова «Особливості захисту озимини в умовах зміни клімату», «Ад’юванти – запорука ефективності ЗЗР та добрива», «Чи є альтернативи гліфосату?» та професора Інституту фізіології рослин і генетики, члена-кореспондента НАН України, доктора біологічних наук Віктора Швартау «Сумісне застосування пестицидів та добрив на посівах зернових культур».

Приємними були зустрічі із нещодавніми магістрами факультету, а тепер співробітниками різних фірм, що представляли свою продукцію на виставці – Юлією Терпеньовою, Оленою Турчак (фірма Шарда), Марією Мироновою, Наталією Кобевко, Вітою Форись. Дівчата успішно працюють за спеціальністю і радять сьогоднішнім студентам факультету із впевненістю дивитись у мабутнє.

 

 

 

 

Ольга Дмитрієва, доцент кафедри інтегрованого

захисту та карантину рослин

 

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook