Випускник Млинівського державного технолого-економічного коледжу Микола Матілевічус: факультет ветеринарної медицини НУБіП України – правильний вибір

19 лютого 2020 року
     Четвертокурсник Млинівського державного технолого-економічного коледжу Микола Матілевічус опановує спеціальність "Ветеринарна медицина", бере активну участь у художній самодіяльності і громадському житті коледжу, є старостою групи, а перед цим був ще й головою студентської ради. Наразі перед ним постає питання продовження навчання. І для здобуття вищої освіти він обрав НУБіП.

  • То чому саме ця спеціальність і саме НУБіП?

     – Тому що мені подобається все, пов’язане з тваринами. І знаючи, що НУБіП – один із найкращих університетів України, я вирішив, що буду навчатись тільки тут.

  • Звідки дізналися про факультет ветеринарної медицини?

     – Від студента цього факультету Назара Демидюка. Він приїздив до нас у коледж і розповідав і про навчання, і про дозвілля, і про перспективи. Його розповідь відразу мене зацікавила та захопила. Тому для себе вирішив, що факультет ветеринарної медицини НУБіП України – правильний вибір!

  • Чого очікуєш від навчання в університеті?

     – Отримаю більше якісних та кваліфікованих знань і стати хорошим спеціалістом, що дозволить з легкістю працювати за фахом, бути успішною людиною.

  • Чи маєш вже якісь плани після закінчення навчання?

     – Так. Планую пройти стажування у хорошій клініці в Україні або закордоном, а в подальшому, можливо, і відкрити свою справу.

  • Які маєш уподобання, окрім навчання?

     – Беру активну участь у художній самодіяльності коледжу: співаю, є учасником чоловічого ансамблю коледжу "Евфонія". Думаю, продовжити свої заняття і в університеті.

Розмовляла старший викладач кафедри анатомії,
гістології і патоморфології тварин ім. акад. В. Г. Касьяненка
Наталія Друзь

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook