СПІВПРАЦЯ З РОБОТОДАВЦЯМИ
27.02.2020 р. в 14-50
НАУКОВО-ПРАКТИЧНИЙ СЕМІНАР ДЛЯ МАГІСТРІВ, МОЛОДИХ НАУКОВЦІВ, АСПІРАНТІВ на тему:
Згідно КОНЦЕПЦІЇ підготовки магістрів на факультеті харчових технологій та управління якості продукції АПК НУБіП України та тісній співпраці з радою роботодавців 27.02.2020 р., спеціально для магістрів, аспірантів, молодих вчених відбудеться науково-практичний семінар за участю Head of R&D компанії «Technology Trade».
Компанія «Technology Trade» створює комплексні рішення для виробників м’ясопереробної галузі. Компанія 16 років на ринку інгредієнтів для харчової промисловості. В портфелі представлені функціональні та смако-ароматичні рішення від світових виробників. Technology Trade є флагманом серед постачальників тваринного білку в Україні.
Тема семінару: «ЗАСТОСУВАННЯ БІЛКІВ У ХАРЧОВІЙ ПРОМИСЛОВОСТІ», яка включає об’єднання різних актуальних питань: Білок – це більше ніж наповнювач. Чому його кладуть у ковбасу? Походження та види функціональних тваринних білків. Нові функції білків, про які Ви не чули. Чому ринок білку розвивається та що може його вбити.
Семінар буде проводити:
Наталія Грошко - випускниця НУБіП України, працює в сфері інновацій з 2012 року. Основні компетенції – розробка функціональних та смакових рішень у галузях переробки м’яса, риби, виробництві снеків та кондитерській промисловості.