Берегиня наукової бібліотеки НУБіП України (до 80-річчя від дня народження Гордієнко Надії Пилипівни)

28 січня 2020, 12:22

   Сьогодні, 28 січня 2020 р. відзначає свій ювілей Гордієнко Надія Пилипівна, яка 46 років свого життя присвятила бібліотечній справі у нашій бібліотеці, тому ми з гордістю називаємо «берегинею» нашої книгозбірні.
  Свою трудову діяльність наша іменинниця розпочала у 1961 р., коли після закінчення Київського культурно-освітнього училища за спеціальністю бібліотекар масової бібліотеки була прийнята на роботу до нашої бібліотеки. Колектив радо прийняв юне поповнення. Молода, вродлива, весела та кмітлива дівчина на абонементі з радістю підбирала та видавала книги таким же молодим студентам. Вона й сама мріяла стати студенткою. Мрію цю вона в повній мірі здійснила, закінчивши згодом Інститут культури. І стала в один ряд з старшими фахівцями бібліотечної справи нашої бібліотеки. З роками набула досвіду та пройшла шлях: бібліотекар, старший бібліотекар, завідувач відділу, заступник директора (1979-1998 рр.), в.о. директора бібліотеки (1999-2002 рр., 2005-2011 рр.).

   Серед своїх колег та адміністрації вишу Надія Пилипівна незмінно користувалась неабияким авторитетом та уміло і наполегливо передавала молодим колегам всі необхідні управлінські та професійні знання, готуючи собі молоду зміну, тому і поступилася місцем роботи молоді, звільнившись із посади в.о. директора наукової бібліотеки у квітні 2011 р.
   Надія Пилипівна Гордієнко – справжній професіонал в царині книг, мала високий рівень управлінської діяльності, вольова, відповідальна, вимоглива та рішуча в роботі, вона завжди була справедлива і доброзичлива.
  За сумлінну і багаторічну працю на ниві освіти у 1998 році їй було присвоєно звання „Відмінник освіти України”, в 2005 р. нагороджено трудовою відзнакою Міністерства аграрної політики України «Знак пошани».
  Тож, дорога наша берегине, прийміть наші вітання та найщиріші побажання міцного здоров’я, щасливих подій і миттєвостей, радісних звісток і свят, нехай життя Ваше буде благополучним і щасливим. Всіх благ Вам і гармонії душі.

Лариса Кучерук, бібліограф;
Тетяна Кіщак, директор
наукової бібліотеки

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook