Звіт про роботу студентського наукового гуртка "Сучасна архітектура" за 2018 - 2019 н. р.

18 квітня 2019 року
Київ

Гурток почав свою діяльність з 2018 року. За цей період усі студенти науковці виконували наукову роботу згідно отриманої наукової тематики. Засідання проводилось згідно графіку, з виступами студентів, обговоренням і дослідженням обраних тем.

Наукові дослідження гуртка здійснюються, виходячи із сучасних проблем науки у сфері будівельного проектування, реконструкції та обстеження несучих конструкцій будівель та споруд, а саме, формоутворення несучих конструкцій та проектування їх з'єднань унікальних нетипових об'єктів архітектури, створення об'єктів еко-архітектури, розробка сейсмостійких конструктивних схем будівель та споруд.

Робота гуртків проявляється в участі у щорічних міжнародних наукових конференціях студентів.
Мета наукового гуртка «Сучасна архітектура» полягає у розвитку творчих здібностей студентів з метою набуття ними фахових (професійних), особистісних компетенцій, а також досвіду одержання знань та умінь через дослідження. Студенти даного гуртка систематично приймають участь у конференціях, виступають з доповідями на гуртках кафедри, конференціях, публікують наукові статті та тези у вітчизняних фахових виданнях.

Забезпечення діяльності web-сторінки гуртка - https://nubip.edu.ua/node/69217

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook