І знову похід до 5 зіркового готелю "Hilton" для закріплення знань з дисципліни "Організація готельного господарства"

15 грудня 2019 року

 

   Цілий семестр студенти 2 курсу спеціальності «Туризм» провели, ретельно вивчаючи державні стандарти закладів розміщення в рамках дисципліни «Організація готельного господарства» і тепер, здається, знають все про внутрішнє облаштування готелю. Аби закріпити пройдений матеріал і продемонструвати його на практиці, завідувач кафедри туристичного та готельно-ресторанного бізнесу і консалтингу Дарія Басюк організувала екскурсію до готелю в самому центрі Києва. 

    Hilton Kyiv - п’ятизірковий бізнес-готель, єдиний в Україні, представлений всесвітньо відомою мережею Hilton Hotels & Resorts. Це готель з високим статусом, який підтримується компанією уже кілька десятків років.


   Номерний фонд становить 262 номера, які поділяються на стандарт, люкс, представницького класу та для людей з особливими потребами. Всі вони виконані в одному, мінімалістичному та дещо строгому стилі – з дерев’яною підлогою, обставлені меблями з темного дерева, без надлишкової вичурності і помпезності. 
   В готелі контроль всіх систем забезпечує комп’ютерна система під назвою «Розумний дім». Ця система впроваджена як для комфорту гостей, так і для збереження ресурсів – води, електрики тощо. Іноземним відвідувачам дуже імпонує відповідальне ставлення до навколишнього середовища.


   Все це студентам розповіла і показала менеджер готелю Анастасія. Вона була дуже привітною, з радістю відповідала на питання студентів і навіть виконала деякі прохання, які не входили в план екскурсії! Так, наприклад, нам дозволили вийти на терасу, з якої відкрилися прекрасні види на історичний центр Києва і провели в департамент housekeeping. Також нам вдалося потрапити в конференц-залу та ресторан.


   Під кінець огляду готелю студенти мали можливість розпитати більше про те, що їх цікавить. Більшість задавали питання, які стосувалися практики і працевлаштування. Здавалося, що стати частиною такої супер-команди по організації першокласного сервісу надзвичайно важко, але насправді двері Hilton Kyiv відкриті для молодих фахівців! Студентам пропонуються такі вакансії як офіціант та покоївка, Можливі навіть варіанти влаштування на неповний робочий день, що підходить студентам для поєднання навчання і роботи за спеціальністю.


Ірина Кудінова,
доцент кафедри готельного
та ресторанного бізнесу і консалтингу

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook