Тривають захисти магістерських робіт

11 грудня 2019 року
     У магістрів дуже відповідальний час, адже вони вийшли на фінішну пряму: тривають захисти випускних магістерських робіт. Випускники демонструють знання, здобуті в університеті впродовж п’яти з половиною років.

     Особливо хвилюються претенденти на дипломи з відзнакою, а таких цьогоріч багато. Так, з понад ста випускників агробіологічного факультету відмінник кожен десятий. Це випускники освітньої програми «Агрономія і ґрунтознавство» Марія Безвощук, Микола Гордієнко, Олександр Дем’яненко, їхні колеги, які закінчують навчання за освітньою програмою «Агрономія» Альона Голубєва, Ярослав Грицюк, Людмила Комар, Анна Лемешик, Тетяна Розпутня, Інна Сич, Володимир Чорнобай, Іванна Яковініч.

     Ще більше володарів дипломів з відзнакою планує випустити факультет тваринництва та водних біоресурсів: тут відмінників – 20%. На спеціальності «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» серед кращих Олександра Акульонок, Ольга Гапон, Вікторія Гаркуша, Євгенія Гирич, Михайло Захарчук, Олег Литвиненко, Галина Островська, Людмила Паленко, Анатолій Семко, Владислав Федюн, Марина Чумак. А також Анна Голуб, Маргарита Горкава, Максим Задорожній, Валентина Козлова, Юлія Корсун, Владислав Левадній, Людмила Медведенко, Анастасія Стояненко, Володимир Щербина (спеціальність «Водні біоресурси та аквакультура»).

  

     Сьогодні на захистах магістерських робіт цих факультетів побував ректор університету Станіслав Ніколаєнко. Він цікавився інноваційністю проєктів, доцільністю навчання у магістратурі, місцем працевлаштування, як застосовуватимуть набуті в університеті знання у майбутній професійній діяльності. Слухаючи доповіді випускників, він наголосив: аграрний сектор країни розвивається і йому вкрай потрібні високоосвічені добре підготовлені спеціалісти.
     Такі, як Наталія Марценюк, яка закінчила бакалаврат факультету тваринництва та водних біоресурсів ще у 2012 році і сім років працювала у власному бізнесі, пов’язаному з виробництвом меду. І вже накопичивши певний багаж питань, вступила у 2018 році до магістратури.

     Та не тільки випускникам ставили цього дня питання, а й ректору: студенти та викладачі поцікавилися його поглядом на продаж землі. Виникла цікава дискусія, після якої робота екзаменаційної комісії продовжилася.

 

Ірина Білоус
 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook